11 Şubat 2012 Cumartesi

İkizler Erkeği Nasıl Elde Tutulur



Sırtınızı dayayacağınız kaya gibi güçlü bir erkek veya bir hami arıyorsanız bu tipi unutmalısınız. İkizler burcunun çok yönlü erkeği sözünü ettiğimiz rolü pek beğenmez. Onun bir sevgili aradığı günler vardır. Ama bazen kendisine annelik edecek birini de arayabilir. 

Bazen tam anlamıyla erkek olarak sevgilisini sert ve acımasız dünyadan korumaya da çalışır. Bu erkek çok yorucu bir tiptir. Sıkılmaktan korktuğu için hep yenilik ister. Bu erkeği elde etmek isteyen kimsenin onu devamlı heyecanlandırması gerekir. 

Çünkü o, kadında bir yenilik bulamadığı gün bezip uzaklaşacaktır. Bu erkeği elde etmek için kadının fazla çalışmayı göze alması şarttır. Bu adamla başa çıkmak gerçekten yorucu olabilir. 

Kadın, türlü kişiliklere bürünecektir. Hatta İkizler erkeğini yakaladıktan sonra da mutlu olabilmesi için değişik rollere devam edecektir.

Bu tiple yakın ilişkisi olanların dayanmaları gereken şeyler de vardır. İkizler erkeği havaidir. Karşı cinsle daima zekâ yarışına girişecek ve flört edecektir. Fakat cazibesi sayesinde kazandığında da ilgisi sönecektir. 

Aklınızda tutmanız gereken bir şey var. Bu erkek kavga, gürültü, patırtı, gözyaşı ve kıskançlıktan nefret eder. Kendini kapana kısılmış gibi hisseder. Bu durumda her şeyi kaybedersiniz. Ayrıca para da bir sorun oluşturacaktır. 

Çünkü bu adam nereden gelirse gelsin baskıya dayanamaz. İkizler erkeğini kovalayan kadının maddi sorumlulukları da yüklenmesi gerekir.

İkizlerin çoğu geç olgunlaşır. Bazen de hiç olgunlaşmazlar. Onunla hayat çok eğlenceli olabilir ama kendisini disipline sokmağa kalkışırsanız bir felaketle karşılaşırsınız. Onu ya olduğu gibi kabul edin, ya da unutun.

0 yorum:

Popular Posts