11 Şubat 2012 Cumartesi

Yengeç Erkeği Nasıl Elde Tutulur



Bazı burçların insanlarını ya çok sever ya da onlardan nefret ederiz. İşte Yengeç de böyle bir burçtur. Bay Yengeç aile erkeğidir. Havai veya mesleğini düşünen dişilerin ona yaklaşmamaları yerindedir. 

Çünkü bu erkek onların yaşantılarında tatsızlıklara neden olacaktır. Bu adam, yumuşak ve tam anlamıyla dişi olan kadını beğenecektir. Yalnız, kadın her şeyi iyi planlayan biri gibi de gözükmemelidir. 

Çünkü bu erkek sevdiğini korumak, ona bakmak ister. Kendisine bu fırsatı vermek gerekir. Yengeç, hayatı tam anlamıyla düzene konulmuş biriyle karşılaşınca güvensizliğe kapılır ve zamanla bu kadın onu itmeğe başlar. 

Bu erkek, yuva, bahçe, çocuk ve yemek gibi evle ilgili her şeye önem verir. Yuvayı ustalıkla yönetecek bir kadın onu çekecektir.

Yengeç erkeğinin kusurları başkalarına gülünç gelebilir fakat bu adama gülmek hiç de doğru değildir. Bu burçtan pek çok hastalık hastası çıkar. Onun için bu adamla evlenecek kadının zaman zaman bir melek kadar sabırlı olması gerekebilir. 

Bu bağlılığa karşılık o, kadına yaslanacağı güçlü bir omuz sağlayacak ve ona maddi güven verecektir. Aşk konusunda da ne kadar hassas olduğunu kanıtlayacaktır. 

Hareketli, dinamik bir insanı en sinirlendiren Yengeç özelliği onun ağırlığıdır, Bu adam ağır ağır hareket eder. Ne yapılırsa yapılsın acele etmez. Hızlı hareket etmeyi istemiyorsa kimse onu zorlayamaz. 

Yengeç erkeğini beğenen kimsenin bu huyu da kabul etmesi şarttır. Sabırsız kadınlar, bu durumu hemen fark ederlerse böyle bir ilişkiye girişmez ve kendilerini üzüntüden korurlar. 

Bu adamı çekmek için yuvaya düşkün, yumuşak biri izlenimini vermelidir.

Konutkredisi 468x60 Image Banner

0 yorum:

Popular Posts