11 Şubat 2012 Cumartesi

Balık Burcunun Karanlık Yönü


Doğum anında sert etki alan Balıklar zayıf, hem de inanılmayacak kadar zayıftırlar. Onlar ayrıca aşırı duygulu, beceriksiz, fazla yumuşak, dikkatsiz, kararsız, alıngan, sinsi, işlerini yönetmesini beceremeyen, kolay kanan, müsrif, birden sinirlenen, tamamen başkalarına dayanan, anlaşılmaz yaratıklardır. 

Güçlü Balığa yol gösteren güzel, canlı hayaller, bu olumsuz tiplerde vehim haline döner. Onlar içkiye ve uyuşturucu maddelere de düşkün olabilirler. İyi ve kötü Balıklar arasında çok büyük farklar vardır. Olumlu tip, seçtiği alanda kolaylıkla yükselip doruğa erişebilir. Diğeri umutsuzluk ve hatta türlü rezillik batağına gömülür.

Olumsuz Balık tembeldir ve en rahat ettiği yer olduğu için evine bağlıdır. Bu tiplerin akıllarına eseni yapmamak ve dengelerini korumak için çok uğraşmaları gerekir. Gururları incindiğinde gerçekten mücadeleye kalkışabilirler. 

Dostlar bu Balıkların arkalarından konuştuklarını bilirler. Düşmanlar da onların el altından çevirdikleri işler yüzünden şaşırırlar. Bu insanları yakalayıp bir konuda karar vermeye zorlayamazsınız. Ayrıca hep hakarete uğradıklarını sanırlar ve kolay kolay da affetmezler.

Astrolojide burcun simgesi kuyrukları birbirine bağlı iki balıktır. Bu da onların çift karakterli olduklarını gösterir ve yaşamdaki tutumlarını açıklar. Onlar, önce bir yöne doğru ve sonra da diğerine doğru çekilirler. Bu durumda da hiçbir yere gidemezler tabii.

Balık burcunda doğanlar hastalık hastası da olabilirler. Onlar olmayacak şeylere ilgi duyarlar ve düşüncelerini kontrole de yanaşmazlar. Kendi gizli dünyalarında yaşama isteği de sön derece güçlüdür ve bu yüzden hayallerle gerçekleri birbirinden ayıramazlar.

Bu tipler para konusunda çok başarısızdırlar. Hesaptan da anlamazlar. Bu Balıklar muhasebecilerin kâbusu sayılabilirler. Bütçe yapamazlar ve daima borç içindedirler. Alacaklılardan da bir türlü kurtulamazlar. Bu insanlar gerçekten beceriksizdirler ve daima başkalarına bağımlıdırlar. 

Ancak suç pek onlarda değildir tabii. Onların sorunlarına duygusal aksaklıklar neden olur. Buna, para yüzünden karşılaştıkları sıkıntıları da eklerseniz sağlıklarının böyle bozulmasına şaşmazsınız. 

Bu Balıklar, enerjilerini toplamayı, bundan olumlu şekilde yararlanmayı da beceremezler. Ecza dolapları kendilerini sağlığa kavuşturacaklarını umdukları türlü haplar, şuruplar, vb. yle doludur.

Bu konuda gerçekçi olmalıyız. Çoğumuzda iyi ve kötü yönler bulunmaktadır. Onun için de, yüzde yüz değersiz Balığa pek ender olarak rastlanır. Yine de, bu konuda hazırlıklı olmakta yarar vardır tabii.



0 yorum:

Popular Posts