4 Şubat 2012 Cumartesi

İkizler Burcunun Karanlık Yönü


İkizler burcunun sert etki almış insanları ikiyüzlü, daima düzeyde kalan, yaşama sevinci olmayan, sabırsız, sinsi, ne yapacağı bilinmeyen kimselerdir. 

Bu tipler her işe heveslenirler ve hiçbir şeyi doğru dürüst yapamazlar. Enerjilerini yönlendirerek mükemmele veya başarıya erişecek yerde boş şeylerle uğraşıp zaman kaybederler. 

Kafaları çabuk karışır ve huzursuzdurlar. Bir işte uzun süre dayanamazlar. Ayrıca çevrelerindekileri de yorarlar! Karşılaştıkları herkesin ilgisini çekmek isterler. Anlayış bekler ve zaman alırlar. Daima haklı olduklarına inanırlar ve onları doğrudan doğruya ilgilendirmeyen bir şeyin de asla önemi yoktur.

Bütün İkizler konuşkandırlar. Sadece ağızlarıyla değil vücutlarıyla da konuşurlar. Onları hareketlerinden tanıyabilirsiniz. Telaşla konuşurlarken ellerini kollarını sallarlar. Fakat anlattıkları da genellikle incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerdir.

Güçlü İkizler tipinin türlü olayla dolu bir meslek hayatı vardır. Zayıf tipler çeşitli işe girip çıkarlar ve bir meslekte sebat edemezler. Bir işe girer ve küçük bir aksilikle karşılaştıklarında da hemen istifa ederler. 

Onlarda sorumluluk duygusu olmadığı da bellidir. Onlar almaya alışıktırlar. Genellikle eğlenmek için hırsızlık yapmaya kalkarlar. İstedikleri fakat almalarına imkân olmadığı bir şeye SAHİP OLMAYA karar verirler. 

Yakalanacak olurlarsa güçlü İkizler tipi gibi yalan da söyleyemezler. Ama kendileri kadar akıllı kimse olmadığına da inanırlar.

Yenilik aramaları, içtenlikten uzak olmaları da onlarla ilişkiyi güçleştirir. Bu tipler genellikle elde edemeyecekleri kimseleri beğenirler. Komşunun tavuğu onlara hep kaz gibi gözükür. Bu kazı ele geçirseler bile bu kez öbür komşunun bahçesine dikeceklerdir gözlerini. 

Bu tipler aynı anda kolaylıkla birkaç kişiyle ilişki de kurabilirler. Onu sevenler bu İkizler tipinin zamanla olgunlaşıp düzeleceğini düşünerek kendilerini kandırmamalıdırlar. 

Bu tip asla olgunlaşmaz. Onun çocukluktan sıyrılması bile uzun zaman alır. Hem bazı İkizler bunu bile başaramazlar. İşte bu yüzden bu tip İkizler kendilerinden yaşça küçük kimselerle, özellikle çocuklarla iyi anlaşırlar.

İkizlerin çoğunda iyi ve kötü özellikler vardır. Onun için umutsuzluğa kapılmamalısınız. Onlar için umut vardır. Genel olarak İkizler insanı yetenekli, sadik ve iyi niyetlidir. 

Kişiliğinin olumlu yönlerini uygun bir eş kolaylıkla ortaya çıkartacaktır. Ancak zayıf tipin iyi yönlerini bulmak için çok fazla uğraşmanız gerekebilir.


0 yorum:

Popular Posts