4 Şubat 2012 Cumartesi

Boğa Burcunun Karanlık Yönü


Boğa insanı aslında çok sabırlı olduğu için karanlık yönü kolay kolay ortaya çıkmayabilir. Yalnız doğum anında sert etki almış Boğalar korkunç inatçı ve dar kafalıdırlar. Kendilerine itiraz edilmesine dayanamaz ve daima haklı olduklarına inanırlar. 

Benimseme huyları da aşırı güçlüdür. Değişikliklerden nefret ettikleri için bir yerde sıkışıp kalabilirler. Durgun, sadece kendini düşünen, aç gözlü ve rutinden asla kaçamayan insanlardır. Dolayısıyla da onlarda canlılığa rastlanmaz. 

Boğalar ayrıca tembel, lükse çok düşkün ve zevklere aşırı önem veren kimseler de olabilirler. Bütün Boğalar fazla yeme ve içme arzularını kontrol etmelidirler. Sert yıldız etkisi almış Boğalar kendilerinden hiçbir şeyi esirgemezler.

Onlar karşılığını alacaklarından emin olmadıkça bir şey vermezler. Para söz konusu olduğunda bunu sadece kendilerine harcamaları gerektiğine inanırlar. Gerçek mutluluğu bulmaları da güçtür. Çünkü sevgi de verilmesi gereken bir duygudur. 

Karşı cinsten durumun farkında olmayan zavallı biri, böyle bir Boğaya severek yaklaşabilir. Fakat Boğa ondan da kuşkulanır çünkü aşk dâhil hiçbir şey karşılıksız verilmez. Daha ilk buluşmalarında bu tip, karşısındakinin gizli maksadı olduğuna inanarak bunu anlamak için ısrara kalkar. 

Bu tip Boğaların ilişkilerinin daha başlamadan sonra ermelerine de şaşmamak gerekir.

Bu tipler sonunda evlenmeyi başarırlarsa kısa süre içinde hayatından memnun, tembel kimseler olurlar ve eşlerine de değer vermezler. 

Eş bulmak için çok uğraştıklarını düşünerek artık gayret göstermelerine neden kalmadığına inanırlar. Bu Boğaların çoğu zaman yalnız kalmamalarına da şaşmamak gerekir.


0 yorum:

Popular Posts