4 Ekim 2018 Perşembe

En Çok Aldatan 5 Burç!


Aldatmak bir ilişkiye yapılabilecek en kötü şeylerden biridir ve şu bir gerçek ki, bazı burçlar diğerlerine göre daha sadakatsizdir!
Sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiğinizde dünya başınıza yıkılmış gibi olur. Bu hissi öyle ya da böyle çoğumuz yaşamışızdır, maalesef… Sevgililerin aldatma yoluna gitmeyi tercih etmelerinin farklı nedenleri olsa da (örneğin özgüven eksikliği ya da değersizlik hissi), bunların hiçbiri sevdikleri birine karşı yol açtıkları korkunç acıyı haklı çıkarmaz.
Aldatmanın verdiği duygusal hasar telafi edilemezdir ve kişi buna karşı bir şey yapamayabilir.

Hangi burçların aldatamaya daha meyilli olduğunun bilinmesi faydalıdır. Bu listenin sizin için varsayımlar yapmasına ve potansiyel ilişkilere girmenizi engellemesine izin vermeyin; sadece partnerinizin dürüstlüğünü sorgulamaya başladığınızda ve aldatılmış olup olmadığınızı kendinize sorduğunuzda bir uyarı olarak kullanmanız daha iyidir.
Eşinizin ya da sevgilinizin burcunun bu listede olduğunu görüyorsanız, iletişiminizi iyileştirmek için bir diyalog açmayı ve bir ilişkiden zarar görmeden önce gemiye atlayıp ayrılmanızın gerekip gerekmediğini öğrenmeyi deneyin. İşte astrolojiye göre, aldatması yapması muhtemel 5 zodyak burcu!

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

Koçlar ilişkide heyecan ve değişim arz eder ve ilişkideki sıradan dönemler onlar için zor olabilir. Birçoğu sadık olmak için kendini kontrol etse de, diğerleri bunu başaramaz ve sonunda kendini tutamayarak aldatma yoluna gidebilir.
Onları aldatma konusunda sorgulamaya çalışırsanız, sizi manipüle edebilirler ve paranoyak davrandığınız konusunda  ya da hayal ettiğinizde ısrar edebilirler. Kendi gözlerinizden şüphe etmeyin, ve eğer bitirmek isterseniz üste çıkmaya çalışacağını hatırlayın.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

İkizler partnerler huzursuzluk küpü olabilirler ve çelişen duyguları yüzünden ilişkiyi bitirmekte çok zorlanırlar. En kötü durumlarda, bir İkizler, balayı evresinin sihirli hislerini kaybetmeye başladığı andan itibaren bile olsa ilişkiyi sürdürmeye çalışacaktır.
Bir ilişkide kapana kısılmış ya da sınırlı hissetmek istemezler ve bazıları da bunun için duygusal olarak olgunlaşmamışlardır. İkizler partnerinizin son zamanlarda gergin ya da tutarsız davrandığını fark ederseniz, bu işin altını kazmak ve bir ilişkinin işaretlerini aramanız faydalı olabilir.
Çok yargılayıcı olmayın, ama bir tartışma açmak ve ilişki hakkında nasıl hissettiklerini öğrenmek için onlara bazı önemli sorular sorun. Fırsatını bulduğunuzda İkizler size açılacak ve şaşırtıcı derecede iyi iletişim kuracaktır.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan burçları kurnazlıkları ve baskınlığıyla kendilerini hayran bırakırlar. Bazıları, bütün güzel kadınlara/erkeklere sahip olmayı hak ettiğine ve birden fazla sevgiliye sahip olmalarının alfa olarak statülerini öne çıkaracağına inanacak kadar ileri gider.

Ellerinden gelenin en iyisini yapan, eğlenceli ve tutkulu sevgililerdir. Uzun bir süre sizi yanıltabilirler bile. Bununla birlikte, eğer bir Aslan bir ilişkide değersiz hissediyorsa, bunu başka birinden bulmak için gitmeye eğilimlidirler.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Yay burları anı yaşarlar ve tatmin ve arzu tarafından yönlendirilirler.
Bir Yay’ın sizi aldattığını fark ederseniz, muhtemelen davranışlarını kişisel özgürlük ve özgürlük meselesi olarak haklı çıkarmaya çalışır (büyük ölçüde buna değer verir). Onlar bile (neredeyse) bunu sizi yapmaları gereken bir şey olduğuna ikna edebilirler; ilişkide zorlandıklarını söylerler ve onu anlamanızı beklerler.
Son derece acımasız olabilirler. Sadakatsizliği öğrenir öğrenmez onları hayatınızdan çıkarırsanız, uzun vadede daha mutlu olursunuz. Mesafe, ihtiyacınız olan bakış açısına izin verecektir.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Bu listede kesinlikle en şaşırtıcı görünüme sahip olan Kova sevgililer, kendileriyle kalmayı severler. Birçoğu ilişkilerde sevgilisine iyi davranır ve bir süre sonra açılmaya başlar, ancak diğerleri içeriden karanlıktır.
Kovaların en acımasız olanı (muhtemelen geçmişte zarar görmüş) yetersizlik duygularını telafi etmek için aldatanlardır.
Bu kişilerin empati hissetmesi zordur, bu yüzden aldatma sırasında zihnindeki son şey partnerinin hisleridir. Ne yazık ki, Kova sevgilinizin, ortada bir şey olmadığında bile sizden bir şey sakladığını varsaymak kolaydır. En kötüsünü ele almak değil, onların eğilimini anlamak ve Kova partnerinizin ilişkideki beklentilerini karşılamak için önemlidir.

Popular Posts