11 Şubat 2012 Cumartesi

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Elde Tutulur


Aslan burcu insanı karşısında kayıtsız kalabilen kimse azdır. Onu ya çok çekici buluruz ya da kendisine sinirleniriz. Pek çok kadın küstah ve tembel gibi gözüken Aslana şöyle bir bakar ve onu akıllarından çıkartır, incelemeye gerek görmezler. Oysa bu erkeğin sıcak ve cömert bir kalbi vardır.

Bir Aslan âşık olduğunda, kalbi, vücudu ve aklıyla sever. Onu genellikle bilgili, zarif, kibar kadınlar çeker. Lüks ve rahata son derece düşkündür. Ayrıca çok da müsriftir, özellikle sevdiği kimseler için böyledir bu.

Mesleğinde ilerlemeğe kararlı bir kadın onu beğenmişse, epey üzülecek demektir. Bu adam, kendisini kral gibi görmektedir. Dolayısıyla da eşi onun yönetimine girmelidir. Çok hassas bir benliği vardır ve inanılmayacak kadar da gururludur. 

Bu yüzden de bir Aslanın eşinin çalışmasına izin vermesine ender rastlanır. Kadın daima en mükemmel halinde ve güzel olmalı, evinde oturup eşine devamlı komplimanlar yapmalıdır. 

Aslan, iltifata dayanamadığı için benliğini okşayan kimselerden hoşlanır. Bu yüzden düşüncesizce davranarak kendisine hiç layık olmayan birini seçebilir. Bir Aslanı mutlu etmek için ona yumuşak davranmalı ve durumunu sarsacak bir şey yapmamalıdır. 

O, kadının hayatında en önemli şey olmalıdır. Kadın da bunu memnuniyetle kabul etmelidir. Aslan daima büyük ve güzel olana ilgi duyar. Bu para işlerinde de, mesleğinde de kendini gösterir. Bu adam fazla hırslıdır ve bazen hiç olmayacak işlere de kalkışır. 

Yine de onun fikirlerini eleştirmeye kalkacak kimse yandı demektir. Sevgilisi bunu yapacak yerde onun arkadaşlarıyla konuşmalıdır. Makul davranması için onu etkilemelerini istemelidir. 

Aslan belki arkadaşlarını da dinlemeyecektir ama hiç olmazsa bu yüzden sevgilisiyle arası açılmayacaktır. Bir Aslanın peşinden koşan kadın ona şımartılmış bir kediymiş gibi davranmalıdır. Onu çok sevmeli, rahat ettirmeli, istediklerini yapmalıdır. Böylece Aslanı hayat boyu ele geçirebilir.


0 yorum:

Popular Posts