8 Şubat 2012 Çarşamba

Yay Burcunun Karanlık Yönü


Doğum anında kötü etki almış Yaylar her konuda aşırı giderler. Onlar müsrif, patavatsız, kendisiyle övünen, duygusuz, abartmaya kaçan, dikkatsiz, huzursuz insanlardır. Daima eğlenceden eğlenceye koşan kimseler izlenimi vermeye de çalışırlar. 

Birden öfkelenir ve o anda can da yakabilirler. Fakat öfkeleri çabuk geçer. Kin beslemezler ve kendilerini öfkelendiren kimseden bucak bucak kaçarlar.

Bu tipler günü gününe yaşarlar. Sadakat ve bağlılık, iyi ilişkiler onlara yabancıdır. Bu durumda bu Yayların çevrelerindekileri hiç düşünmedikleri söylenebilir. 

Başkalarınınki de dahil olmak üzere, itibar onlar için hemen hemen hiçbir şey ifade etmez.

Bağımsızlık sezgisi de onlarda küstahlık ve terbiyesizlik halini alabilir, özgürlüklerine zarar vereceğini düşündükleri birini görür görmez kaçarlar. Bununla birlikte yine de bu tip Yaydan nefret etmek güçtür. 

Çünkü onda da insanları çok neşelendiren bir nükte gücü vardır. Aslanlar gibi güçlü kişilik sahibi insanlar bu yayları Saray Soytarısı gibi kullanırlar. Bu Yaylar çevrelerindeki insanların kendileriyle birlikte gülmediklerini çok geç anlarlar. 

Kendileriyle alay edildiğini fark etmeleri zaman alır. Ancak onlar her zaman insanlarla birlikte olmayı istemektedirler. Başka çareleri yoksa bu duruma da gülümseyerek katlanırlar.

Bir Yayın kesin olarak ilk gruba veya bu gruba girmesi olanaksızdır. Onda burcunun olumlu ve olumsuz yönleri görülecektir. Fakat ne olursa olsun, onlarla birlikte bulunmak zevklidir. 

Yaylar kimseyi üzmeyi istemezler. Bunu ancak farkına varmadan yaparlar. Bu burçtakilerin pot kırdıklarını da bilmeniz gerekir.


0 yorum:

Popular Posts