8 Şubat 2012 Çarşamba

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Elde Tutulur


Gerçek Boğa erkeği, kadının kendisine bağlanmasını ister. Bu yüzden kendisini önemli hisseder. Onun ilgisini çekmek isteyen kadının bu konuya dikkat etmesi yerinde olur.

Erkek evini çok sever ve zamanının büyük bölümünü de burada geçirir. Sanatçı yönü dolayısıyla da ev eşyaları ve dekorasyon için müsrifçe para harcar. Dostlarını ağırlamaktan da hoşlanır. Bu yüzden de ciddi bir ilişki düşündüğünde iyi giyinmiş bir kadın dikkatini çekecektir. 

Çünkü böyle birinin ev sahibeliğinde başarılı olacağına, daima soğukkanlı, sakin ve güzel olacağına inanır. Bütün Boğa erkekleri yemek sever ve çoğu usta aşçıdır. Bununla birlikte sevdiği kadının da bir pastayı veya sufleyi hemen başarıyla yapmasını bekler. 

Bütün bunlardan onun eve düşkün, tatsız biri olduğu sonucu çıkabilir ama bu doğru değildir.

Genellikle iri yapılı olan bu adamın gizlediği romantik duyguları vardır. Evinden azami zevk almak istediği doğrudur fakat karısının da bir hizmetçi haline gelmesini arzu etmez. 

Bu erkeği elde etmek isteyen kadın bulaşık yıkarken veya bebek bezi değiştirirken bile bakımlı ve güzel olmalıdır. Fevkalade yemekler hazırlayarak onu davet edin. En seksi kılığınızı giyin. Erkek kısa süre içinde yumuşayıp istediklerinizi yapacaktır. 

Onun en göze batan kusuru inanılmaz inadıdır. Fikir ayrılığı olduğunda açık açık tartışmak büyük bir hatadır. Çünkü düşüncesinden asla caymayacak ve sonra çıkıp gidecektir. 

Bu erkeği kovalayan kadının türlü dişilik hilelerine başvurması gerekir. Bu arada kadın haklarından hiç söz edilmemelidir. Çaresiz kalmış gibi bakış ve tavırlar bu tipi çok etkiler.

Bir konuya daha dikkat etmelisiniz. Boğa erkeği paraya büyük önem verir ve borçlanmaktan da çok korkar. Bu durumda onun parayı daha kazanmadan harcayan kadınlardan hoşlanmayacağı da bir gerçektir. 

Bu adam para konusunda akılcı davranan kimseyi beğenecektir. Aslında Boğa erkeği cimri değildir. Sevdiklerine karşı eli çok açıktır. Fakat ısrar da edilse, gözyaşları da dökülse, o kazandığından daha fazlasını asla harcamayacaktır. 

Onun için bir Boğayı kovalıyorsanız yemek kitabınızı okumaya başlayın ve kuruşları liraya dönüştürmek için bir kursa katılın. Bunları yaparken de tam bir hanımefendi gibi olmayı unutmayın.


0 yorum:

Popular Posts