8 Şubat 2012 Çarşamba

Oğlak Burcunun Karanlık Yönü




Doğum anında kötü etki alan tipler bencil, dar kafalı, fazla sert, aksi, acımasız, eleştiren, cimri, karamsar, gereksiz yere üzülen ve aşırı tutucu kimselerdir.

Kukla oynatmakta üstlerine yoktur, ama sadece insan kuklaları. Başkalarının hayatlarına karışır ve insanları değiştirmek için dayanılmaz bir istek duyarlar. 

Onların yaşamında önemli olan hırslarıdır, üstelik bu hırsın yanında her şey soluk kalmaktadır. Bu tür Oğlaklar hayatta yükselmek için paralı kimselerle evlenmeyi uygun bulurlar. Yararlanabilecekleri kimselerle ahbap olurlar.

Erkek veya kadın, toplumda yukarılara tırmanmak için uğraşırlar. Onların yoluna çıkacak kimse kendini tehlikeye atıyor demektir. Çünkü onlar gerek özel, gerekse meslek hayatlarında engel tanımazlar ve biri karşı koyduğunda da acımasız olurlar. 

Bu Oğlaklar, kimseyi beğenmez ve herkeste kusur bulurlar. Kimse onların istediği kadar mükemmel değildir. Bu arada kendilerinden aşağı olduğuna karar verdikleri kimseleri de çok hor görürler. 

Böyle kötü etki almış bir Oğlak kadını sağlam dostluklar kurmakta büyük güçlük çeker, çünkü çabuk üzülen, karamsar biridir veya kendine acıdığı için fazla içmektedir.

Ancak Oğlak burcunda doğmuş bir meleğe ya da tam anlamıyla suçlu birine rastlayamazsınız. Bu burcun da oldukça iyi ya da oldukça kötü tipleri vardır. 

Koşullar ve zekâ, onların başarılı veya başarısız olmasına yol açar. Yalnız bazı insanlar üstün niteliklerini, bazıları da olumsuz yönlerini öne çıkartırlar.

0 yorum:

Popular Posts