4 Şubat 2012 Cumartesi

Başak Burcunun Karanlık Yönü


Doğum anında sert etki almış Başaklar, her şeyi eleştiren, bilgiçlik taslayan, titiz, her işe karışan, aşırı alçak gönüllü, duygularını da tamamen bastıran tiplerdir. Onlar her şeyde kusur buldukları için yaşamda ilerleyemezler. 

Bu insanları memnun etmek de olanaksızdır, özellikle bu tip, bir alternatif ileri sürmeden planları ve fikirleri yok etmekte ustadır. Dolayısıyla da daima başarısızlığa mahkûmdur. 

Fakat suç hiçbir zaman Başakta değildir elbette. Ne münasebet! Kabahat koşullardadır. Başaklar kendilerinin sorumlu oldukları gerçeğini asla kabul etmedikleri için, başarısızlıklara onların aleyhinde olan birinin veya koşulların yol açtığını iddia ederler.

Dostlar onların yaşantılarında sorun yaratmazlar, çünkü dostları yoktur. Daha doğrusu pek sayılıdır. Bu Başaklar, insanların karamsarlaşmalarına neden olurlar. Onların herkeste, her şeyde kusur bulmalarına aldırmayan kimselere rastlanır bazen. İşte bu insanlar bu kusurlu Başaklarla ahbaplık edebilirler.

Seks konusunda kimse onlara layık değildir. Bu durumda da bu konuda anlaşabilecekleri kimseler bulamazlar. Zaten bu tipler, insanların arzularını öldürmekte de ustadırlar. Onlarda özel bir inat da görülür. Etraflarındaki felaketlere bakarlar ve bunlarla hiç ilgileri olmadığını ileri sürerler. Bu konuda ısrarlıdırlar. 

Bu Başaklar yaşlandıkça kusurları daha belirgin hal alır. Onları değiştirmeye de imkân yoktur. Onu gençken yakalayabilirseniz belki bir şeyler yapabilirsiniz, ama yaşları ilerlemişse uzak kalmalısınız.


0 yorum:

Popular Posts