4 Şubat 2012 Cumartesi

Terazi Burcunun Karanlık Yönü


Doğum anında sert etki almış Teraziler havai, kararsız, derinliği olmayan, her şeyi oluruna bırakan, dağınık, kararsız kimselerdir. Bu insanların yüzü çok yumuşaktır ve 'Hayır' demesini bilemedikleri için de daima zarar görürler. 

Bu Teraziler daima karışıklıklarla karşılaşırlar. Durmadan başlarının derde girmesine anlam veremezler. Bütün bunlara da genellikle olmayacak kimselere iyi davranmalarının yol açtığını da fark edemezler. 

Çirkin veya uyumsuz şeylerden kaçma istekleri de yaşamlarını güçleştirir. İnsanın daima güzellik ve ahenk içinde yaşamayı umması gerçeklere sığmaz. Bu Teraziler için yaşam biraz güçleşince sorunlar çıkar. Onlar bulundukları yerden kaçarak güzel ve uyumlu bir alan bulmaya kalkarlar. Bunu da başaramazlar.

Güçlü Teraziler de zaman zaman kararsız kalırlar. Buna karşılık bu tipler, hayatları tehlikeye girecek olsa da, bir karar veremezler. Karar vermemek için bir sürü bahane sıralamaları dayanılacak gibi değildir. Bir işi halletmeleri için üç yol gösterirseniz, sonunda akıllarını kaybedecek hale gelirler. 

Ondan sonra da, mükemmeli aradıklarını söyleyerek sizi kandırmaya kalkarlar. Bu sözlere sakın inanmayın.

Zayıf Terazilerin bellekleri de bir işe yaramaz. Onlar aşklarını ilan ederlerken, 'Sensiz yaşayamam,' derler ama ayrıldıktan sonra bu aşkı hemen unuturlar. 

Kalpleri kırılsa da, kısa süre içinde tamir olur kendiliğinden. Böyle bir Terazinin birkaç dakika ağladığını gö¬rebilirsiniz. Ancak daha sonra çok beğendiği bir parfüm görecek veya yeni biriyle karşılaşacaktır. Böylece hemen mutsuzluğunu unutup iyileşecektir.

Fakat gerçekten kötü bir Teraziye pek ender rastlanır. Çünkü bu insanlarda kötülük yoktur. Onlardan 'Talihsiz' diye söz edebilirsiniz belki. Hem, uygun bir eş sayesinde epey değişebilirler. 

Bütün burçlarda olduğu gibi, bir insanın tam anlamıyla iyi veya tam anlamıyla kötü olmasına imkân yoktur. Genellikle bir insanda olumlu ve olumsuz yönler görülür. Fakat Terazi ne tip olursa olsun, onu daha iyi tanımadıkça aşk konusundaki tutumunu ciddiye almamalısınız. 

Onlar âşık olmayı isterler. Âşıkmış gibi davranırlar. Bu, Terazi için bir oyundur. Oysa bizler, oyunla gerçek aşkı ayırmasını öğrenmek zorundayız. Bu da kolay değil.


0 yorum:

Popular Posts