29 Kasım 2011 Salı

Terazi Burcu ve 2012


Sevgili Terazi, Bu yıl da Uranüsten aldığınız etkiyle ilişkiler konusunda özgürlük arzusuyla dolusunuz. Bu arzular sürpriz değişimler yaşamanıza neden olabilir. Mesela halen sürmekte olan aşk hayatınız sürpriz bir evlilikle sonuçlanabilir veya beklenmedik ayrılıklar yaşayabilirsiniz veya yeni tanışacağınız kişiyle aniden evlilik kararı alabilirsiniz.

Bu yılın ilk yarısında yeni ortaklık anlaşmaları ve ikili ilişkiler konusunda Jüpiter’den alacağınız olumlu destekle kazanç sağlayacaksınız. Gerek eşinizin sağladığı kaynaklar, gerek başkalarıyla girişeceğiniz ortak işler, kredi ve borçların ödenmesi, alacakların tahsili, yatırımlarınızın değerlenmesi gibi konularda bereketli gelişmeler olabilir. Özellikle eşinizin veya ortağınızın finans durumundaki gelişmeler sizi olumlu yönde etkileyecek. Miras konularında sürpriz gelişmeler sonucu maddi kazançlar elde edeceksiniz.


Eşiniz ya da ortağınızın aracılığı ile tanıştığınız güçlü kişilerle yeniden yapılanma dönemine gireceksiniz. Bu yapılanma ile birlikte büyük beklentilerin de ortaya çıkacağı bu süreç, kontrolsüz harcamaları da beraberinde getireceğinden harcamalarınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Yılın ikinci yarısında varlıklı, saygın, yabancı kişilerle ortak işlere girebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. İşle ilgili hukuksal konular varsa bu açıdan da olumlu etki altındasınız. Yürüyen davalar olumlu sonuç getirecek. Uzun seyahatler, yurt dışı bağlantılı gelişmeler, eğitim, kariyer, kendinizi geliştirmek istediğiniz konular da fırsatlara açık olacaksınız.

Maddi konularda zaman zaman dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Bu tür sürpriz giderler için hazırlıklı olmanızda yarar var.

Yılın ilk yarısında Mars’ın etkisi enerjinizi dişürebilir özellikle geçmiş olaylar yüzünden zaman zaman içinize dönebilir, kendinizi yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz. Veya kontrol dışı olaylar yüzünden kuruntu ve endişeler içine girebilir, kendinizi kurban psikolojisi içinde bulabilirsiniz.

Bu dönemde, sağlığınıza dikkat etmeli ve dikkatinizi farklı konulara yöneltmelisiniz. Yardım organizasyonları, yardım kuruluşları içinde yer almak içinde bulunduğunuz sıkıntılı durum için bir alternatif olabilir.

Bu yıl sizin için bir olumlu gelişme de uzun zamandır burcunuzda hareket eden Satürn Ekim ayından itibaren üzerinizdeki baskısını kaldırıyor. Böylece daha rahat bir nefes alacak veya şimdiye kadar yoğun çaba gösterdiğiniz konularda çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Fakat Ekim ayından sonra bütçenizi daha sıkı kontrol etmek zorunda kalacaksınız.

Maddi konularda fazla açılmamaya veya borç altına girmemeye özen gösterin. İki yıllık bir süreç içinde sahip olmayı çok arzu ettiğiniz ne varsa bu isteğinizi biraz daha ertelemek zorunda kalabilir veya arzu ettiğiniz şeye sahip olmak adına parasal sıkıntı çekebilirsiniz.

Tutulma zamanlarında ise yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısı aldığınız etkiler sizi manevi anlamda geliştirecek ve hayata bakışınızı değiştirecek. Bu dönemlerde yabancı ülkeler, eğitim, hukuk seyahat gibi konularda etki alabilir değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık yönünde güven duyduğunuz baba, eş, otorite figürleriyle zaman zaman yanılgılar olabileceğinden daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli ve tedbirli olmalısınız.

0 yorum:

Popular Posts