29 Kasım 2011 Salı

Başak Burcu ve 2012


Sevgili Başak, geçen yıldan beri sizi olumlu etkileyen Jüpiter bu yılında ilk yarısında sizi desteklemeye devam ediyor. Özellikle yurt dışı ile ilgili konularda fırsatlar sizden yana olacak.

Yabancı veya saygın kişilerden alacağınız destek 2012 nin Haziranına kadar rahatlamanızı sağlayacak. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler ya da yayıncılık ve medya sektöründe iseniz şans ve fırsatlar sizden yana olacak veya bu sektörlerle ilgili işlerde yeni bir yapılanma içine girebilirsiniz. Bu dönemde hayal gücünüz ve yaratıcılığınız kariyer hedeflerinizde marjinal değişiklere neden olabilir ve hayata bakışınızı değiştirebilir.


Uzun mesafeli yolculuklar, bu sırada edindiğiniz yeni çevreler ve deneyimler dünya görüşünüzde yeni ufuklar açabilir. Bu süreç aynı zamanda akademik çalışmalar yapmak isteyenler için de uygun bir dönem olacak. Sürpriz olaylar karşısında aceleci tavırlar yerine sakin kalmayı başaracaksınız.

Yılın ilk döneminde hareketlilik ve günlük aktiviteniz artıyor. Kendinizi fiziksel açıdan ve kişilik açısından güçlü hisseceksiniz. Aynı zamanda sinirli, kavgacı ve her zamankinden daha cesaretli olabilirsiniz. Sahip olduğunuz bu enerjiler sizi huzursuz ve aceleci bir tavır içine sokabilir.

Bu durumda sık sık yaşanacak ego savaşlarını ilk başlatanın siz olma ihtimali yükseliyor. Aslında sahip olduğunuz bu enerjiyi çalışma alanında ilerleme, kendini gösterme, çeşitli uğraşılar sonucunda başarılı olmak için kullanabilirsiniz. Eğer iyi değerlendirebilirsiniz bu dönem sizin için olumlu bir dönem olacak. Bu arada aşırı yorgunluk yüzünden sağlık sorunları çıkabilir veya acelecilik yüzünden kazalar olabilir. Dikkatli olun.

Bu yıl Ekim ayından itibarten sizi uzun bir süredir parasal konularda kısıtlayan Satürn’ün zorlayıcı etkisinden kurtuluyorsunuz. Yapmayı düşündüğünüz yatırımlar konusunda rahat bir nefes alabilir ve şartlarınızın artık sizi zorlamadığını farkedebilirsiniz. Fakat Ekim ayından itibaren iletişim gerektiren konularda ve yakın çevrenizle ilgili tedbirli olmanız gerekiyor.

Bu tarihten itibaren kısıtlayıcı ve zorlayıcı etkiler yüzünden karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karar vermek için acele etmeyin ve bu devre içinde önceden aldığınız kararları değiştirmekten kaçının.

Tabii iş arkadaşlarınız ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir ve kafanız karışabilir. Bu devre moralinizi bozmayın ve yeni bir girişimde bulunmak için aceleci davranmayın. Bu arada evrak, faturalar ve anlaşmalar konusunda tedbirli ve sabırlı olmalısınız.

Yılın ikinci yarısında itibaren iş ve kariyer konusunda veya çalıştığınız alanda belli bir ün kazanma, terfi etme, en azından çevrenizde daha çok tanınma ve beğenilme gibi durumlarla karşılaşabilir ve güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca, bu dönemde kendinize olan güveniniz artacağı içinde geleceğe yönelik hedefleriniz için rahatça harekete geçebilirsiniz.

Bu arada iş konunuzla ilgili seyahatler yapabilir, yabancılarla tanışabilir, mesleğinizde ilerlemek için üst düzey eğitimler alabilirsiniz. Öte yandan büyük beklentiler içine girebilir ve içinde bulunduğunuz şartları abartabilirsiniz. Veya çok iddiacı bir tutum takınabilirsiniz. Bütün bunlar rahatça elde edebileceğiniz fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Şansınız değerlendirmek için daha alçak gönüllü olmalı ve abartıdan kaçınmalısınız.

Bu yıl tutulma zamanlarında yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında iş hayatınızda karışıklıklar olabilir, değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Beklenmedik bir başarı elde edebilir veya gözden düşebilirsiniz Veya kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili değişimler yaşayabilir, kısa yolculuklarda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu arada yeni fikirler ve anlaşmalar da gündeminizde olabilir. Ama bu tarihlerde yeni girişimlerden kaçınmak daha iyi olabilir. Bu arada ev ve aile ile ilgili de sorunlar yaşanabilir veya çocukluğunuzla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Özellikle Kasım ayında çevrenizdeki insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Karamsar ve katı bir tavır içine girmeyin.

0 yorum:

Popular Posts