29 Kasım 2011 Salı

Akrep Burcu ve 2012


Sevgili Akrep, bu yıl da, evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar gibi alanlarda şansınız yükselmeye devam edecek. Özellikle yılın ilk yarısında sürpriz fırsatları değerlendirme konusunda büyük bir başarı gösterebilirsiniz. Kendinizde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Böylece kazanç ve başarı sağlayabilirsiniz.

Yılın ilk yarısının sizin için hem parasal açıdan, hem de aşk açısından sürpriz gelişmeler dönemi olsa da, Hazirandan itibaren tedbirli davranmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde kendi başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat başkalarından beklediğiniz destekler konusunda şansınız tekrar yükseliyor.


Uranüs bu yıl sizi günlük hayat, sağlık, çalışma ortamı gibi konularda etkiliyor. Bu etkiyle bir konuda uzmanlaşabilir ve sıra dışı metodları kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz. Bu yılın genelinde monotonluktan nefret eden bir tavır içinde olacaksınız.

Bu tavrınız ve günlük hayatınızda ortaya çıkan hareketlilik sizin ilginç kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak, beklenmedik sürprizlere açık olacaksınız. Öte yandan kazalar ve değişik hastalıklara karşı da eğilim içinde olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi korumaya almalı ve daha dikkatli olmalısınız.

Bu yılın ilk yarısında sosyal hayatınız, arkadaşlıklarınız, geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda ertelemeler, sorunlar çıkabilir. Sosyal çevre ile ilişkilerinizde sürpriz iniş çıkışlar yaşayabilir, bazı arkadaşlarınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

İleriye dönük sorumluluklar sosyal çevrenizde daralmalara neden olmuş olabilir. Gelecekle ilgili önemli kararların temelini atmak için bu dönemin bitmesini beklemelisiniz.

Yılın ikinci yarısında başkalarından beklediğiniz maddı destekler konusunda şansınız yükseliyor. Ekimden itibaren ise üzerinizdeki baskı ve sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz.

Satürn’ün burcunuza geçmesiyle birlikte yaşantınızda yeni bir dönemin başladığını farkedeceksiniz. Bugüne kadar olan hayatınızı sorgulayabilir, geleceğe yönelik çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Yaklaşık iki yıl sürecek bu dönemde engeller sizi bunaltabilir.

Bu yıl tutulma dönemlerinde yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında kişisel gelirleriniz, başkalarından beklediğiniz destekler, değer yargılarınız, finansal kaynaklar konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Resmi işleriniz de karışıklıklar ortaya çıkabilir.

0 yorum:

Popular Posts