9 Eylül 2011 Cuma

Burçlara Göre Cinsel Performans



Astrolojinin bir cinsellik rehberi olduğu, akıllıca uygulandığında cinsel yeteneklerin gelişmesinde ve uygun eşi seçmede, insanlara büyük yardımı dokunduğu yüzyıllardır bilinen bir gerçek.

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

KADIN: Koç kadınının üstesinden gelmek zordur. Çünkü o mesafeli, soğuk ve biraz antipatik görünerek, erkeklerden hoşlanmadığı izlenimi uyandırabilir. Ama dış görünüşü, onun sizinle ilgilenmediği anlamına gelmez. Güçlü, özgür ve etkileyici bir kadındır. Mükemmel bir artisttir. Entelektüellik şevkini arttırır. Atletik tipleri çekici bulur. Seksüel açıdan çok güçlüdür ve kontrolü elden bırakmaktan hoşlanmaz. Seksten önce sohbet etmekten hoşlanmayan, ancak sevişmeye başlamadan önce yine seksi şeyler yapmak isteyen bir yapıya sahiptir.

ERKEK: Maço imajına zarar gelmemesi için her şeyi yapacak bir tiptir. Bu erkeği güzellik ve çaresizlik çeker. Onu etkilemenin en iyi yolu, onu ilgiye boğarak şımartmaktır. Arzuladığınız heyecan ve zevki, hatta arzulayabildiğinizden fazlasını da tattırır. Koç erkeğini, kalabalık yerlerde seks yapmanın düşüncesi bile tahrik eder.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

KADIN: Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs olduğu için, Boğa kadını, bütün cazibe sanatlarını, kitapların yardımı olmadan da bilir. Şehvetli bir dişi olarak, benzersiz şekilde erkekleri kendine çeker. Olabilecek bir aşık konusunda sezgilerine güvenir. Bu kadın oldukça duygusaldır ve sizi kısa sürede sahiplenir. Sevişme tarzı oldukça sert ve vahşicedir. Hayat felsefesi zevk almak üzerine kurulmuştur. Erkek onu tatmin edemiyorsa, başkalarına bakmakta sakınca görmez.

ERKEK: Boğa, çok güçlü ve temelde fiziksel bir cinsel doğaya sahip olmasına karşın, kesinlikle hoppa bir burç değildir. Bu adam çok tatlı ve dürüsttür. Onu en çok tahrik eden şey doğallıktır. Cazibeli ve şehvetli tavırlardan hoşlanmaz. Entelektüel değildir.

Boğa Zodyak'ın en inatçı burcudur. Birçok erkekte görülen kendini kanıtlama ihtiyacı onda yoktur. Bu erkek için, ortam kendisi kadar önemlidir. Mısır tarlalarında ya da uçsuz bucaksız kumsallarda sevişmeyi hayal eder.

İKİZLER 22 MAYIS - 21 HAZİRAN

KADIN: Hoş, konuşkan, şakacı, kışkırtıcı ve büyüleyicidir. Çeşitliliği, bir erkeğin ses tonunu ve cinsel arzularını severler. Erkeklerle ilişkisinde, genellikle kalpsiz kadını oynar.

ERKEK: İkizler erkeği aşık olmayı sever ve bunu her fırsatta yapar. Ama özgürlüğüne düşkündür ve herhangi bir kadını mutlu etmek uğruna egosundan vazgeçmez.

İkizler erkeği, fiziği çok düzgün ve aynı şekilde de zeki kadınları sever. Telefonda sekse ve erotik masallara bayılır. Aynı zamanda 2 kadınla sevişmek fikri onu çok fazla tahrik eder.

YENGEÇ 22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

KADIN: Yengeç kadını son derece güçlü bir hafızaya sahiptir. Arkadaşlarına ve sevgili olarak seçtiği kişiye sadıktır. Birinin onu koruması altına almasına bayılır. Üzerine titrenilmesine, başının okşanmasına, kendine övgüler yağdırılmasına gereksinim duyar.

Tutkuya öyle bir ateşle karşılık verir ki erkeğin kalbi yerinden çıkabilir. Sevişmenin ardından bir erkeğin göğsüne yaslanarak film izlemek onu çok mutlu eder.

ERKEK: Son derece güçlü bir hayal gücüne sahip olan Yengeç aynı zamanda son derece duygusaldır. Kendisini duygusal anlamda tatmin edecek bir kadına asla hayır diyemez.

Bu adam tam sadık birini arıyan ve sadık olmaya karar veren kadınlara göredir. Onun sevişmedeki en büyük avantajı hafızasıdır. Yengeç burcunun kadını da erkeği de, oral sekse bayılır. Deniz, göl, nehir gibi bir su kenarında sevişmekten ve kadının kontrolü ele almasından çok hoşlanırlar.

ASLAN 24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

KADIN: Erkek arkadaşı için yalnızca önemli olması yetmez, tek olmalıdır. Dramatik, gururlu ve tutkulu biridir. İdeal eşinde de tıpkı kendisinde olan özelliklerin bulunmasını ister. Ayaklarını yerden kesen bir erkek arar. Sevişmek için en mükemmel ortamı yaratmak uğruna çok fazla zaman ve enerji harcar.

ERKEK: Bu adam nereye giderse gitsin, fark edilmek ister. Kadınlar onu çok çekici bulur, o da bunu bilir. Eğer çevrenizdeki en popüler, en dayanılmaz kadın değilseniz, bu erkeğin ilgisini çekmek için boşuna uğraşmayın. Aslan erkeğinin hayallerini ünlü yıldızlar süsler.

Tutkulu ve aynı zamanda da sahiplenicidir. Sürekli övülmeyi bekler ve bir kadına kendini özel hissettirmek konusunda çok başarılıdır. Ünlü bir kadınla sevişirken, paparazziler tarafından basılmayı çok tahrik edici bulur. Ayrıca yatakta yaramaz bir çocuk gibidir. Aslan erkeği tam anlamıyla dışa dönüktür. Açık sözlü, açık yürekli ve cömerttir.

BAŞAK 24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

KADIN: Başak kadının cazibesinden çok az erkek kendini kurtarabilir. Başarısız bir erkek onun için son derece iticidir. Zeki ve oldukça organize bir kişidir. Bir erkeğin ne istediğini bilir. Evlenirse, mükemmel bir ev kadını, harika bir anne ve kocası için ilginç bir hayat arkadaşı olacaktır. Seks konusunda hayalleri yoktur ve herkesin bu konuya böylesine büyük önem vermesini pek anlayamaz.

ERKEK: Akıl gezegeni Merkür tarafından yönetildiği için, Başak erkeğinin keskin, düzenli ve ayırt edici bir düşünme şekli vardır. Doğası gereği mütevazı ve gösterişsizdir. Ayağı yere basan, idealist ve romantik bir kişiliğw sahiptir. Zeki ve sofistike bir kadını çekici bulur.

Kadınlar onda merak uyandıran, incelenecek, tecrübe edilecek, üzerlerine titrenilecek varlıklardır. Seks ise, hayatın öteki zevkleri gibi, göz ardı edilmemesi gereken bir deneyimdir.
Başak erkeği, bir kadın avcısı değildir. Kadının kendini tavlamasını tercih eder.

TERAZİ 24 EYLÜL - 22 EKİM


KADIN: Terazi kadını, ince ve zarif şeylere içgüdüsel bir ilgi duyar. Onun için ideal erkek cazibeli, stil sahibi ve sofistikedir. Romantizmin anahtarını ellerinde tutan bir erkeği kolay kolay bırakmaz. Seksi görünmeyi sever. Terazi burcunu Venüs yönettiği için, bu burcun kadını aşk sanatında ustadır. Yatakta, partnerinin şefkatli ve ilgi dolu davranmasını ister.

ERKEK: Bu burçta doğan erkekler, denge ve uyumun peşindedir. Bir kadının mükemmel olduğunu düşünüyorsa, dünya üzerinde o kadının mükemmel olmadığını iddia edecek kimse bulunamaz.

Entelektüel, klas ve duyarlı kadınlardan hoşlanır. Flörtçü kadınlara bayılır. Sürekli heyecanını ayakta tutacak kadınlar arar.

Bu erkek için, aşık olmak fazla kolaydır. Üstelik bir kez aşık oldu mu, bu durumdan kurtulması oldukça zordur. Sevişirken ışıkların açık olmasını tercih eder, güzel giyimli, uzun saçlı kadınlara karşı bir zaafı vardır.

AKREP 23 EKİM - 22 KASIM 

KADIN: Akrep kadını, bir erkeği baştan çıkarmak için nasıl yürünmesi, nasıl konuşulması ve nasıl bakılması gerektiği konusunda bir kitap yazabilir. Seks merkezli bir yaşam tarzı olan ateşli ve güçlü bir kadındır. Arzuları her şeyin önünde gelir. Hatta cinsel arzuları adına sevgi ve aşkı bir kenara atabilir. Çok çalışmayı ve çok eğlenmeyi sever, tutkularının esiridir.

ERKEK: Bu burçta doğan erkek, tutkulu, duygusal ve ne yapacağı önceden kestirilemeyen bir insandır. Seks, bu adam için bir görevdir ve görevinde de çok başarılıdır. Karşı konulmaz karizması onun biricik hazinesidir. Ayrıntılara büyük önem verir. İç çamaşırınız, makyajınız, elbiseniz, parfümünüzle dört dörtlük bir kadın olmalısınız.
Kadına hükmederken, istediklerini yaptırmadaki gücüne güvenirse de, yoldan çıkmış tutkusu şiddete başvurmasına bile neden olabilir. O, tek kelimeyle idaresi zor bir erkektir.

YAY 23 KASIM - 20 ARALIK

KADIN: Yay kadını Zodyak'ın dişi Don Juan'ıdır. Sevgili seçimi konusunda geniş fikirlidir. Erkeğin herhangi bir özelliği onu çekebilir. Bir cinsel deneyimden ötekine rahat ve yumuşak bir geçiş yapabileceği için, eski sevgilileriyle dost kalabilir. Cinsel yaşama ve hayata esprili bir gözle bakar. Onun aradığı, çılgın, neşeli, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir erkektir. Romantizmin doruklarında bile hareketli ve canlıdır. Zevk ve eğlence, sakin bir ev yaşantısından daha çok ilgisini çeker.

ERKEK: Yay erkeği neşeli, sevimli, şakacıdır ve sizde, tanıdığı en ilgi çekici kadınmışsınız izlenimini uyandırır. Aşkta idealisttir ve hep bir sonraki kızın o olduğuna inanır. Bu çok seksi adam, kadınları yatağa götürürken küçük, yaramaz çocuk rolünü üstlenir.

Kariyeri, evi ve yaşam tarzı olan özgür, iddiacı bir kadın onun için idealdir. Tanımadığı biriyle hatta 2 kişiyle birden seks yapma düşüncesi onun gizli fantezisidir.

OĞLAK 21 ARALIK - 18 OCAK

KADIN: Oğlak kadınının tutkuları iflah olmaz derecede düzenlidir, şiddetlidir. Sevilmeyi ister. Ayakları çok fazla yere basar. Sekste de atılgan olmayacaktır. Erkekler için yeterince güçlüdür, ama kendini hep kontrol altında tutar. Güç, kontrol ve para onu cinsel açıdan tahrik eder.

ERKEK: Tutkulu ve seks meraklısı bir erkek olarak reddedilmekten nefret eder. Bir kadından gelen hiçbir sinyali kaçırmaz.

Bu adam, ciddi, güven verici, hatta kendinden büyük kadınlardan hoşlanır. Yanında gururla taşıyabileceği, eşli gidilen yemeklerde artı puan toplayabileceği, nerede ne söylemesi gerektiğini bilen kadınlar onu cinsel açıdan tahrik eder.

KOVA 19 OCAK - 20 ŞUBAT

KADIN: Cinsel bir nesne olarak algılanmaktan nefret eder. Onun için bir şeyin seksi olması, her şeyden önce ilginç, sıra dışı ve denenmemiş olmasına bağlıdır. Kova kadını ile birlikte olacak erkeğin son derece açık fikirli olması şarttır. Ona tek gecelik bir kadın gözüyle bakmadığınıza inanmalıdır. Çıplakken ne kadar güzel göründüğünü ona söylemeyi ihmal etmeyin. Kova kadını takdir edilmekten hoşlanır.

ERKEK: Bu erkek ile ilk temas akıl yoluyla kurulmalıdır. Cazibenize kapılmadan önce size saygı duyması gerekir. Onun ilgisini çeken kadın, güçlü ve zeki fikirlerle dolu, çevresindekilere yön verebilecek bir tip olmalıdır. Utangaç ve pasiftir, ilk hareketi genellikle kadından bekler.

Bu erkek için tutku, arkadaşlıkla iç içedir ve arkadaşlık da gecenin bir vaktinde olabilecek bir şey değildir. Kova erkeği aşkta ince yaklaşımlara cevap verir ve çok duygulu olabilir. Kolayca aşık olabilir ama evlilik için tereddüt edecektir. Kova erkeği zeki, kibar, canlı ve anlamlı bir insan, insan karakterleri hakkında iyi bir yargıçtır.

BALIK 20 ŞUBAT - 21 MART

KADIN: Güzellik ve gizem gezegeni Neptün tarafından yönetilen Balık kadını fazlasıyla şehvetli, içgüdüleri ve tepkileri güçlü bir kadındır. Aklına taktığı bir şeyi elde etmeden rahat edemez. Yumuşak mizaçlı ve itaatkar kadını oynarlar ama yine de cinsel açıdan yaramazlık yapmaya bayılırlar. Kendisi ile birlikte olan erkeğe, vücuduna ve hayatına sahip olduğunu hissettirir ve erkekler bu duyguya bayılır.

İstediği şeye ulaşmak için vücudunu kullanma sanatını hem iyi bilir hem de iyi uygular. Balık kadını baştan çıkarıcılığını, ilgisini çeken her yeni erkekte kullanır. Çevresindekileri mutlu etme sanatındaki ustalığı sayesinde, iyi ve seven bir eş olabilir.

ERKEK: Balık erkeği tutkulu ve duygusaldır. Aşkta kovalama rolünü üstlenmek için yaratılmıştır. Duygusal ve hassas kadınların bu erkeği reddetmesi mümkün değildir. Genelde anlamlı ve uzun süreli bir ilişki ararlar.

Kolay evlenecek tiplerden değildir. Eğer bir kadın kendisini evliliğe sürüklemeye çalışırsa, gözünü hemen başka kadınlara çevirir. Balık erkeği şehvetli, akıllı ve alışılmadık bir şekilde yaratıcıdır. Birinci sınıf şeyleri sever. Cömertçe para harcar. Yarını düşünmez. Değişik ve heyecanlı şeylerle büyülenir. Onlar için seks samimi ve özel bir iştir.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

beni tam tutturan çok ilginç bir yazı