4 Ekim 2018 Perşembe

İnstagram Hesap Silme (Kapatma) Kalıcı ve Kesin Yol


Bu yazımızda “İnstagram Hesap Kapatma, İnstagram Hesap Silme, İnstagram Hesabını Tamamen Silme, İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Silme” konuları ile ilgili kısa bir şekilde bilgi vereceğim.
Basit bir şekilde “İnstagram Hesabınızı Tamamen Silmek” için altta verdiğim “İnstragram Hesap Silme Linkini” kliklemeniz yeterli. Yalnız bir uyarıda bulunayım. Hesabınızı sildiğinizde, profiliniz, fotoğraflarınız, videolarınız, yorumlarınız, beğenileriniz ve takipçileriniz kalıcı olarak silinir. Bu yöntemi uyguladığında, fotoğrafların, yorumların, beğenmelerin, arkadaşlıkların ve diğer tüm verilerin kalıcı olarak kaldırılacak ve bir daha kurtarılamayacaktır. Gelecekte başka bir Instagram hesabı oluşturmaya karar verirsen, tekrar aynı kullanıcı adıylakaydolamazsın. Hesabını dondurmak veya geçici olarak

Telefondan İnstagram Hesap Silme (Tamamen Kapatma)

Üstte verdiğim linki klikleyin. Açılan pencerede kullanıcı ve şifrenizi yazarak giriş tuşuna basın. Gelen pencerede “Hesabını Neden Siliyorsun?” Sorusuna kendinize göre bir seçenek seçin. Ben “Başka bir şey” dedim.

Son olarak “Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir” kısmına şifreni yazdıktan sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” diyoruz ve gelen uyarıda Tamam dediğimizde, İnstagram hesabımız tamamen silinmiş oluyor.

Bilgisayardan İnstagram Hesap Silme (Tamamen Kapatma)

Bilgisayardan İnstagram hesabını silmek oldukça kolay. Aynı şekilde en üstte verdiğim hesap silme linkini klikleyin. Açılan pencerede “Hesabını neden siliyorsun?” sorusuna kendinize göre veirilen seçeneklerden bir cevap verip “Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir” kısmına şifreni yazdıktan sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” diyoruz ve gelen uyarıda Tamam dediğimizde, İnstagram hesabımız tamamen silinmiş oluyor.

0 yorum:

Popular Posts