7 Şubat 2012 Salı

Koç Erkeğini Elde Tutmanın Yolları


Âşık olan bir Koç, çok sarp bir yamaçtan hızla inen on tonluk bir taşıta benzetilebilir. Başka bir sürücü gerektiğini frene basacak güçtedir tabii. Fakat tipik Koç ancak zarar gördükten sonra kendine gelir ve onun gerileyişi de aynı şekilde dramatik olabilir. 

Bu yüzden de Koçla ilgilenen kadının aşk sözlerine çok dikkat etmesi gerekir. Bu kadın, kendisini tamamen verirmiş gibi davranmalı ve aslında fazla bağlanmamalıdır.

Bu erkek, kendisine yapışan kadından hoşlanmaz. Kadının biraz bağımsız olmasını ister. Buna saygısı vardır. Yalnız kadın bu konuda fazla ileri gitmemelidir. Aşırı bağımsızlık onu telaşlandırır, çünkü kadının yaşantısında en önemli, şey kendisi olmalıdır. 

Koç erkeği tartışmaktan hoşlanır. Kafa savaşı onu heyecanlandırır. Kadın ona karşı koymakla kendisini kaybetmeyeceğini bilmelidir. Aslında bu tartışmalı anlar, ilişkilerinin önemli bölümünü oluşturacaktır. 

Fazla karmaşık veya duygulu bir kadının bu tipe yaklaşmaması yerindedir. Koç erkeği sıcak kalpli ve sevgi dolu biridir ama kadınların duygusallığını anlayamaz. Ondan anlayış bekleyen bir kadın da düş kırıklığına uğrar. 

Onu sıkıca tutmaya kalkarsa adam gerileyecektir. Bu yüzden kadının o kaçıp gitmeden harekete geçmesi şarttır. Kadın, ilk belirtileri fark eder etmez birbirlerini daha az görmelerini önermelidir. 

Koç erkeği mücadele sever ve bu yüzden ilgisi canlanabilir. Kadının kendisinden uzaklaşır gibi olması Koçun onu düşünmeye başlamasına yol açar. Onun kendisi için çok değerli olduğunu da anlayabilir. 

Düşünülmesi gereken bazı şeyler bulunmaktadır. Koçun hatalarını yüzüne vurmamalısınız çünkü o ender olarak geriye bakar ve geçen yıllara aldırmaz. Eski hatalardan bir şey öğrenmeye yanaşmaz. 

Hevesli biridir ve kadının kendisini desteklemesini ister. Fikirleri delice de olsa sevgilisinin başlangıçta bunları destekler gibi görünmesi gerekir. Çok daha sonra fırsat çıkınca ona planındaki bir iki zayıf noktayı yumuşaklıkla söyleyebilirsiniz. 

Açıkça eleştiri bu erkeğin benliğine vurulan bir darbedir ve bu hemen uzaklaşmasına neden olur.


0 yorum:

Popular Posts