7 Şubat 2012 Salı

Akrep Burcunun Karanlık Yönü


Doğum anında sert etki almış Akrep, sinsi, gizli işler çeviren, şeytani ve kontrolü imkânsız ihtirasları bulunan biridir. Kendilerine hakaret edildiğine inanan bu Akrepler, hemen intikam düşünür ve akla hayale gelmeyecek şeyler yaparlar. 

Küçük bir söz, onların korkunç öfkeye kapılmalarına neden olur. On iki burç içinde Akrepler kadar kinci düşmanlar bulunamaz. Hem, bazı insanlar onların intikamından korkar. 

Akrepler, şantaj sayesinde onlara her istediklerini yaptırırlar. Bu tipler, kendilerine kötü davrandıklarına karar verdikleri kimselerle uğraşırlar. Affetmeleri çok güçtür. Son derece bencildirler ve hemen sahiplenirler. 

Bu bozuk tiplerde aşırı seks isteğinin yanı sıra, yemek ve içmeye de aşırı düşkünlük görülür. Duygulara kapıldıklarında kıskançlıkları çok yakıcı ve tehlikelidir.

Bunlara şiddetli bir öfke, yıkıcılık, inat, kuşku ve kasıtla acımasızlığı da eklerseniz karşınıza çok tatsız bir karışım çıkacaktır. Başka burçlarda doğanların sadece hoşlanmamalarına neden olacak olaylar bu tiplerde korkunç öfke ve hatta nefret yaratabilir. 

Güçlü bir Akrep gerçek veya hayali bir kötülüğü asla unutmaz. Kötü Akrep bunun dışında başkalarının zayıflıklarını ortaya koymaktan da hoşlanır. Böylece acımasız, sadist yönünü de belli eder. 

Bu Akrepler kimseyi beğenmezler ama yaşları ilerledikçe kuyruklarındaki iğneyi kendilerine batırmaya da başlarlar. Bu yüzden karamsarlaşırlar. Kendilerini yok etmeye de çalışırlar. 

Ancak bundan önce çevrelerindekileri ortadan kaldırmayı denerler tabii. Bu tipleri, bırakın sevmek, onlardan hoşlanmak bile kabil değildir

İyi bir Akrep özelliği olan kendini mükemmelleştirme isteği, bu kötü tiplerde hırs ve aç gözlülüğe dönüşür. Onlar tamahkârdırlar ve her gördüklerine de haset ederler.

Başka şekilde başarıya erişemezlerse elde etmeleri gerektiğine inandıkları şeylere sahip olmak için yasa dışı yollara başvururlar.

Bu kasvetli sözlerden sonra içinizi biraz aydınlatayım. Bütün burçlar gibi Akrep de ne tam iyi, ne de tam kötüdür. Bununla birlikte onlarla ilgilenenlerin çok işi var demektir.


0 yorum:

Popular Posts