10 Ocak 2012 Salı

En Güzel Anneler


Heidi Klum
Victoria’s Secret modelliği yapan herhangi bir anne zaten otomatikman listeye girmeyi hak edecektir. 37 yaşındaki Heidi Klum, karın kasları farkında değilmiş gibi dursalar da 4 çocuk annesi

Güzeller güzeli anneler

Alessandra Ambrosio
Victoria’s Secret modeli Alessandra Ambrosio’nın bu listedeki yerinin onaya ihtiyacı olmasa gerek! Brezilyalı model, 6 senedir VS meleği ve ilk çocuğunu doğurduktan 3 ay sonra podyuma çıktı. Herhangi bir seksi/ateşli/güzel listesine girebilecek tüm özelliklere fazlası ile sahip!
Güzeller güzeli anneler

Milla Jovovich
Böyle bir kadını kim inkar edebilir? Biraz vahşi ve sert bir ifadesi olsa da dünya güzeli kızı Ever ile birlikte görüldüklerinde tüm maskelerini indirmiş oluyor. Olması gerektiği gibi, öyle değil mi?

Güzeller güzeli anneler

Gwyneth Paltrow
Madonna ile antrenörü aynı ve ikisinin de ne kadar fit vücutlara sahip oldukları ortada. Eskiden her sabah yoga yaptığını ve makrobiyotik bir diyet uyguladığını söyleyen güzel aktris biraz kilo aldığını düşünse de bu onu daha seksi kılıyor. İnsan biraz da yaşamalı!
Güzeller güzeli anneler

Demi Moore
Eminiz ki Demi Moore bir yerden itibaren yaşlanmayı bıraktı. 48 yaşında! Ve 3 genç kız annesi. Peki sırrı ne? Seksi hissettiğini çünkü çok sevildiğini hissettiğini söylüyor. Evet bu çok güzel bir ifade ama elle tutulur bir yol göstermesi için çıldırabilecek milyonlarca kadın var.
Güzeller güzeli anneler

Sarah Jessica Parker
O bir aktris, moda ikonu ve 3 çocuk annesi. Ayrıca, 47 yaşında bir kadına göre muhteşem bir forma sahip. Belki de onun genç kalmasını sağlayan çocuklarıdır ama daha çok saatler süren egzersiz saatleri gibi görünüyor.
Güzeller güzeli anneler

Jennifer Garner
Listedeki diğer bazı isimler gibi herhangi bir skandala adı karışmış değil. Ama yine de seksi anneler listesine girecek kadar sofistike ve güzel. Üstelik kızları da en az kendisi kadar güzel. Çocuklarını her gün okula götürmek için zaman ayıran bir insan olarak kendisini seksi dışında süper olarak da nitelemek istiyoruz.
Güzeller güzeli anneler
Sandra Bullock
Yeni bir ünlü anne: Louis adındaki oğlunu daha yeni evlatlık edindi! Kırmızı halı üzerinde her zaman büyüleyici, sofistike görünmeyi bilen başarılı bir oyuncu ve Amerika’nın en sevilen kadınlarından biri… Eminiz ki mükemmel de bir anne olacak!
Güzeller güzeli anneler
Julia Roberts
Devasa gülüşüne doyum olmayan Julia Roberts, bir süredir ortalarda gözükmese ve son dönemde evliliği ile ilgili şanssızlıklar yaşasa da onu ya da 3 sevimli çocuğunu unutmamız ve sevmekten vazgeçmemiz mümkün değil. People dergisinin Dünyanın 50 En Güzel İinsanı listesinde tam 11 kez girdiğini de unutmamak gerekir!
Güzeller güzeli anneler
Nicole Kidman
Mini bir elbiseyi tüm zarafeti ile taşıyan 43 yaşında bir anne her listeye de girebilir ve Nicole Kidman, 2 yaşındaki çocuğu evde beklerken, bunu kısa süre önce gerçekleştirdi. Eski eşi Tom Cruise’la evliliğinde evlat edindiği 2 çocuğu daha var.
Güzeller güzeli anneler
Angelina Jolie
İşte gerçek bir Hollywood annesi: Angelina Jolie. 34 yaşında, 6 çocuk annesi; 3’ü evlatlık 3’ü Brad Pitt’ten ve o her zaman ışıldıyor! Hem seksi hem hayırsever.
Güzeller güzeli anneler
Halle Berry
People dergisinin 50 En Güzel İnsan listesinde 11.sıraya yerleştikten sonra elbette bizim listemizde de yer alacak. Güzellik kraliçesi olarak yola çıktı, sonra modellik yaptı ve en sonunda Akademi ödülü kazanmasına neden olan oyunculukta karar kıldı. 2003 yılında FHM dergisi tarafından Yaşayan En Seksi Kadınlar listesinin bir numarası oldu ve bunun sebebini görebiliyoruz. 2008 yılında, 41 yaşında anne olduktan sonra bile, hala kusursuz!
Güzeller güzeli anneler
Jessica Alba
2001’de Maxim dergisi Hot 100 listesinde ve 2006’da Playboy kapağında boy gösterdikten bir kaç yıl sonra çocuk sahibi oldu. Ve hala aynı görünüyor!
Güzeller güzeli anneler
Reese Witherspoon
İki çocuk annesi Reese Witherspoon, 4 kez People dergisinin 100 En Güzel İnsan listesine girdi. Ve güzel bir yüzden fazlası, Oscar’lı bir oyuncu, Save the Children adlı kuruluşun sadık destekçisi, ve kendi şirketi olan bir iş kadını.
Güzeller güzeli anneler
Jennifer Lopez
41 yaşında ve kendini tamamen 2 yaşındaki ikizlerine adamış durumda ama bu demek değildir ki kendisini bıraktı. Bebeklerinin öncelikli olduğunu her fırsatta belirtiyor ama belli ki az biraz zaman da egzersize ayırmayı ihmal etmiyor.
Güzeller güzeli anneler
Kate Hudson
Kate Hudson’ın 6 yaşında bir çocuk annesi olduğuna inanabiliyor musunuz? 32 yaşındaki aktris Goldie Hawn’un kızı, yani biliyoruz ki güzelliğini daha uzun süre kaybetmeyecek. Bunlar gerçekten iyi genler!
Güzeller güzeli anneler
Victoria Beckham
Spice Girls günlerinde spandex kostümler ile görmeye alışık olduğumuz Beckham’ın gündelik kıyafetler içindeki halini de seviyoruz diyeceğiz ama hala pek görmüyoruz. Zira 3 çocuk annesi Beckham, kendisini stil ikonu ilan ettiği gibi tasarımcılığa da ayrıca el attı.
Güzeller güzeli anneler
Christina Aguilera
Seksapelini anneliği ile birleştirebilen yıldız, oğlu Max’ın büyüyüp, kadınların kendilerini ifade edebildiklerini ve vücut ya da seksapellerinden utanmamaları gerektiğini öğrenmesini istiyor.
Güzeller güzeli anneler
Madonna
51 yaşında bu kadar iyi görünmeyi başaran herhangi biri madalyayı hak ediyor! Yıllardır spot ışıklarının hedef aldığı pop kraliçesi, seneler geçtikçe çok daha iyi görünmeye başladı sanki. 2 biyolojik ve 2 evlatlık çocuğu var ve bir de 23 yaşında erkek arkadaşı!
Güzeller güzeli anneler
Gwen Stefani
En havalı ve seksi annelerinden birisi. Kendi rock grubu ve moda markası var. Üstelik kendisi gibi bir ‘rock star’la evli ve görülebilecek en havalı delikanlıların annesi. Genç Kingston’ın kendi rock grubunu kurmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.


0 yorum:

Popular Posts