29 Kasım 2011 Salı

Koç Burcu ve 2012


Sevgili Koç, 2012 yılında Uranüs’ün güçlü enerjisi size doğru akıyor ve özgürlük arzularınızı arttırmaya devam ediyor. Öte yandan yükselen özgürlük arzularınıza rağmen, sizi kısıtlayan ve engelleyen şartlar da sizi isyankâr kılıyor.


Bu yıl özellikle ilişkiler konusunda kurallara, gelenek, görenek ve şartlara uymak zorunda kalabilir, isteklerinizi biraz daha bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu arada işiniz veya kariyerinizle ilgili alanlarda huzursuzluk hissedebilir ve kendinizi önemli bazı değişiklikler yapmaya mecbur hissedebilirsiniz. Bütün bunlara rağmen bu yıl hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan fırsatlara son derece açık olacaksınız.

Yılın ilk yarısı bolluk ve şans gezegeni Jüpiter sizi maddi konularda desteklemeye devam ederken günlük işler, sağlık konuları ve çalışma ortamınızla ilgili konular da sizi fazlasıyla meşgul edecek. Bu arada işiniz veya kariyerinizle ilgili alanlarda huzursuz ve hırslı bir sürece girebilirsiniz. Hissettiğiniz bu huzursuzluk sizi köklü değişimler ve dönüşümler için zorlayabilir.

2012 yılının ilk aylarında bir yandan iş ve kariyerinize odaklanırken aynı zamanda yabancı ülkeler, seyahatler, eğitim gibi konular da gündeminizde olacak. Karşılaştığınız olaylar hayata dair değerlerinizi sorgulamanızı sağlayabilir.

Geleceğe yönelik farklı düşünceler içine girebilir, kişisel gelişiminiz için yeni planlar yapabilirsiniz. Gene bu dönemde cemiyet hayatına daha fazla değer verebilir ve sevdiğiniz arkadaş grupları ile daha fazla bir arada olabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ise yakın çevrenizle artan iletişiminiz sayesinde birçok yönden olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu olumlu etkiler size birçok yeni fırsatı beraberinde getirebilir. Başarılı anlaşmalara imza atabilir, yeni çevreler edinebilir veya eğitim konusunda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yaklaşık iki yıldır ilişkiler ve ortaklıklar konusunda üzerinizde hissettiğiniz baskıların Ekim ayından itibaren ortadan kalktığını hissedeceksiniz. Üstelik geçen yıllarda edindiğiniz sert tecrübeler, bu yılın sonlarından itibaren işinize yaramaya başlayacak.

Bu yıl tutulma dönemlerinde yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında yakın ilişkileriniz, yakın akrabalarınız, seyahatler ve uzak ülkelerle ilgili konularda tedbirli olmanız gerekiyor.

Bu dönemlerde yakın akraba ilişkileri, seyahatler, eğitim konuları, iletişim, yargı konularında eski kalıplarınızdan vaz geçip yeniden yapılanma sürecinde olacaksınız. Aslında, bu süreç sizi biraz zorlasa bile istediğiniz hedefe ulaşmakta başarılı olabilirsiniz. Çünkü Jüpiter’in olumlu desteği üzerinizde olacak.

0 yorum:

Popular Posts