29 Kasım 2011 Salı

Boğa Burcu ve 2012


Sevgili Boğa, bu yılda geçen yıl olduğu gibi hayata karşı iyimser bakış açınız devam edecek. Özellikle bu yılın ilk yarısı bu iyimserlik ihtiyacınız olanı da beraberinde getirecek. Kendinizi geliştirecek ve isteklerinizi zorlanmadan elde edeceksiniz.


Haziran ayında İkizler burcuna geçecek olan Jüpiter ise bu sefer sizi maddi konularda destekleyecek. Fakat bu arada karşınıza çıkacak imkânları farkına varmalı ve her olasılığı göz önünde bulundurarak doğru yatırımlar yapmalısınız. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilme fırsatını iyi değerlendirmelisiniz.

Yılın ilk yarısı aşk hayatınız açısından deneyimler yaşamaya devam edeceksiniz. Eskiyen ilişkilerin tamamen terk edilmesi ve sürpriz beklenmeyen ilişkilerin ortaya çıkması mümkün. Bu dönemde yaşamdan daha fazla keyif alma isteğiniz sizi eğlenceli aktivitelere yöneltebilir.

Yeni hobiler, sanatsal konular, spor faaliyetleri ile uğraşabilir, yaratıcı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Bu konularda önceden başlamış olduğunuz çalışmaların sonuçlarını alacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yine bu günlerde çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Aşk hayatınız hareketlenebilir.

Duygusal konular ve romantizm hayatınıza heyecan getirebilir. Bütün bu gelişmelerle beraber hayatın coşkusunu içinizde hissedeceksiniz. Fakat kendi mutluluğunuza çok fazla yönelmeniz çevreniz tarafından çok hoş karşılanmayabilir. Sonucunda bencillikle suçlanabilirsiniz. Dikkatli olun.

Uranüs ve Neptün gezegenlerinin burcunuza olan etkisiyle bu yıl da ruhsal veya alışılmışın dışındaki konulara yönelmeye devam edebilirsiniz. Ayrıca sezgilerinizin arttığını farkedebilir ve çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısı çok keyifli gelişmeler sizi bekliyor. Özellikle parasal konulara yönelik yeni fırsatlar yakalayabilir, aşk hayatınızı da olumlu etkileyecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Ekim ayından itibaren sağlığınızı ve günlük hayatınızı ilgilendiren konularda bir ferahlama sizi bekliyor. Son iki yıldır sizi kısıtlayan, engelleyen, üzerinizde baskı oluşturan sorunlardan kurtuluyorsunuz.

Bununla birlikte, evliliğinizi, ortaklığınızı veya ciddiye aldığınız her türlü ikili İlişkinizi ilgilendiren konularda Satürn’ün zorlayıcı ve kısıtlayıcı enerjisi sizi zorlamaya başlayacak.

İlişkilerinizi daha fazla ciddiye alabilir, artan sorumluluklar nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bu baskı karşı taraftan, eşinizden veya ortağınızdan da gelebilir. Bütün bunları biraraya getirdiğinizde oturup düşünebilir ve ilişkilerinizle ilgili yeni yapılanmalara gidebilirsiniz.

Bu yıl tutulma dönemlerinde yani Mayıs sonu Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında finansla ilgili konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle maddi kaynaklarınızın kullanımında tedbirli olmanızda yarar var.

0 yorum:

Popular Posts