3 Ekim 2011 Pazartesi

Çocuğunuzu İnternet’ten Koruma Rehberi



En değerli varlıklarımız çocuklarımızı,günümüz şartlarında artık sadece fiziksel tehditlerden korumak yeterli olmuyor.İçinde bulunduğumuz bilişim çağında belki de bizlerden daha fazla bilgisayar başında ve internette zaman geçiren çocuklar var ve bu çocuklarımız internette savunmasız…




Elbette her anne-baba çocuklarının internette hangi sitelerde dolaştığını göz ucuyla da olsa takip etmeye çalışıyordur.Ama ya yanlarında olamadığımız zamanlarda?

Küçük çocuklar, internetteki kötü niyetli kişilerin en kolay hedefi haline geldi.
Anne-babalar çocuklarının odalarında uslu uslu oturup bilgisayarla oynadığını/internette gezindiğini düşünürken çocuklar tüm masumiyetleriyle kötü niyetli kişilerin tuzaklarına doğru çekilebiliyor.

Yeni yayınlanan bu rehber kitapsa bugüne dek internet üzerinde mağdur edilen çocukların gerçek öykülerini anlatırken, anne-babalara internette çocukları bekleyen tehlikeleri madde madde tanıtıp onları bilinçlendirmeyi hedefliyor.

İnternet veya bilgisayar hakkında hiçbir teknik bilgi sahibi olmasalar bile anne babalara alınabilecek önlemleri basitçe gösteren “Çocuğunuzu İnternet’ten Koruma Rehberi” çocuklarının geleceğinden endişeli tüm anne-babalar için pratik bir başucu kitabı olma özelliğini taşıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

0 yorum:

Popular Posts