15 Ağustos 2011 Pazartesi

Erkekler Kaç Beden Kadın Seviyor ?



İngiltere'de yapılan araştırmaya göre erkeklerin gözdesi 42 beden kadınlar...



 İngiltere'de yapılan bir araştırma kadınların kilo konusunda daha tutucu olduğunu gösteriyor, demek ki kilo konusunda bütün o tabuları yaratan kadınların kendisiymiş. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi en düşük beden olan 36 beden kadın esasında bütün kadınların olmak istediği bir vücuda sahip, yani kadınlar ne kadar ince olurlarsa o kadar kendilerini beğeniyor ve sevileceklerini umuyorlar. Oysa ki erkeklere göre bir kadın 42 olmalıymış, şaka değil gerçek bu İngiltere'de yapılan bir araştırmanın sonucu. Yani  kadınlar kendilerine uygun görülen ve dayatılan imgeyi beyinlrinin içine öyle bir yerleştirmiş ki kraldan çok kralcı olmuşlar.


ŞİMDİ GELELİM BİRAZ BU ARAŞTIRMANIN SONUÇLARINA

Şişman ya da zayıf kadınların yüzde yetmişdokuzu zayıflamak istiyor. Oysa ki erkek cephesinde işler değişik, onlar partneri olan kadının aynı kiloda kalmasını uygun buluyor; bu ne çetrefilli bir havuz problemi örtmenim?

Kadınların içinde bulunmak istedikleri beden 36'yken, erkeklerin yüzde 25'i  partneri 3 beden inceldiği takdirde onu terkedeceğini söylüyor. Gerçi yüzde 58 oranındaki erkek de sevgilisi ya da karısı 3 beden şişmanladığında onu terkedebilirmiş. Hadi bakalım çıkın işin içinden, demek ki kadınlar bir ilişkiye başladıktan sonra ne şişmanlayacak ne de zayıflayacak! Acaba bu yüzden mi kadınların yüzde 40'ı dış görünüşleri hakkında sürekli endişeli yaşıyor? Ve yüzde 55 oranındaki kadın partneri olan erkeğin kendisi çekici bulup bulmadığından endişe ediyormuş.

Kadınların yüzde 50'si kız arkadaşlarının dış görünüşünü kıskanırken, ancak yüzde 29'u aynaya baktığında kendisi mutlu hissediyormuş. Yüzde 56 oranındaki kadın estetik operasyona evet derken yüzde 41'i liposuction'ı olması gereken estetik ameliyat tercihinde kullanıyor.



EN BEĞENİLEN KADIN

Kadınların yüzde 26'sı (ki bu ankette mutabık kalınan en yüksek oranlı cevap) en beğendiği kadın olarak televizyon sunucusu, müzisyen, aktris Myleene Klass'ı göstermiş. Demek ki kadınlar şirin ve sempatik olandan yana. Oysa erkeklerin beğendiği kadınlar klasmnında Myleene Klass, Kelly Brook'un açıkara ardında kalıyor. Kelly Brook kadınların sıralamasına da girse erkek oylarının neredeyse yarısını almış. Peki medyanın kadınların beynine şartladığı kilo sorununundan sonra erkeklerin kadınlardan beklentisi neymiş biliyor musunuz? Dış görünüşe daha fazla güven..













0 yorum:

Popular Posts