24 Temmuz 2011 Pazar

Sevgilinizi süper model yapın...


Kız arkadaşınız, dünyanın en güzel hatunu değil, ama siz onu dünyanın en güzel haliyle ölümsüzleştirmek istiyorsunuz. Bir iki numara sayesinde, onun olduğundan daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

Siyah-beyaz çekerseniz, sonucun kötü olma ihtimalini düşürürsünüz. Bir kere kırmızı göz sorunu ortadan kalkar, modelinizde her koşulda gizemli ve güzel görünür.

Flaşsız çekim yapmaya ve mümkün olduğu kadar gün ışığından yararlanmaya çalışın.

Öğle saatlerinde, güneşin en tepede olduğu zamanlarda çekim yapmaktan kaçının. Çekim yapmak için ışığın yumuşak olduğu sabah ve akşam saatlerini tercih edin.

Kız arkadaşınızın aydınlık bir zeminde durmasını sağlayın. Böylece yüzündeki gölgeleri yok edebilirsiniz.

Fotoğraf çekerken cimri davranmayın. Fotoğrafçıların, çekim sırasında 350 makara film harcadıkları bile görülmüştür. Eğer 10 makara filmden bir kare güzel fotoğraf çıkarsa şanslısınız.

Varsa telefoto objektif kullanın. Teleskop işlevi görür ve çektiğiniz objeyi size daha yakın gösterir. Geniş açı kullanırsanız, çekim faciayla sonuçlanır ve kızın resmini hiç kimseye gösteremezsiniz. Eğer standart bir objektifiniz varsa, bel üstünü kadrajlayacak kadar yakın bir mesafeden çekim yapın.

Her ne yaparsanız yapın, kızcağızın birazcık boyanmasını sağlayın. Sanki düğüne gidermiş gibi aşırı boyanıp abartmasın, yüzünü hafifçe renklendirip göz ve dudaklarını ön plana çıkarsın yeter.

0 yorum:

Popular Posts