14 Ekim 2018 Pazar

Evinize İyi Şans Getirecek 13 Şey


Batıl inançlı olun veya olmayın. Herkes evine ve kendisine şansın gelmesini ister. Yazımızdaki çözümler evinize şans, mutluluk ve sağlık getirecektir.



Kırmızı Kapı

Ön kapının güneye bakması Feng shui’ye göre güneye bakan kapılar kırmızı veya turuncu, kuzeye bakan kapılar mavi veya siyah, batıya bakan kapılar gri veya beyaz ve doğu cepheli kapılar kahverengi veya yeşil renkte boyamak iyi şans getirir


Yumuşak çarşaflar

Geleneksel anlamda tam olarak iyi bir şans olmayabilir, ancak bazı çalışmalara göre, evinizde yumuşak malzemeler olması, sakin ve rahat hissetmenizi sağlayacaktır.


Taze çiçekler

Taze çiçekler sadece evinize mutluluk getirmeyecek, aynı zamanda feng shui uygulayan insanlar da iyi bir servet getireceklerine inanıyorlar – dikenli sapları bulunan seçmedikten sonra


Tütsü

Tabii, aromalı tütsüler değil ama bazıları da dumanın evdeki olumsuzluğu temizlediğine inanır. Bir dahaki sefere kötü bir gün geçirdiğinizde, kendinizi uyum ve şansla sarmak için sıcak bir koku yakabilirsiniz 


Meyve

Günde bir elmanın doktoru uzak tutacağını duydunuz – ve meyve dolu bir çanak zenginliği evinize çekecek. Evinize pozitif bir enerji getirmek için bu ürünü tezgahlarınıza saklayın.


Uğurböceği

Bu güzel böcekleri gördüklerinde ve iyi bir nedenden ötürü herkes biraz heyecanlanır! Bazı insanlar uğur böceğinin iyi şanslar olduğuna inanıyor, bu yüzden evinizde küçük bir heykel ya da resim yapmayı isteyebilirsiniz. Ya da bahçenize onları davet edin.


Dairesel Düzenler

Diğer bir feng shui düzenleme de oturma odası mobilyalarınızı odadaki enerji akışını sağlamak için dairesel bir formasyona sokmaktır.


Nallar

Birçok kültür, kapının üstündeki at nalıyla iyi şanslar getireceğine inanıyor, ama bazıları yukarı doğru bakması gerektiğini düşünüyor (bu yüzden şans bitmeyecek), diğerleri ise aşağıya doğru ilerlediğini düşünür.


Temiz bir ev girişi

Eğer iyi şanslar takılar üzerinde para harcamak istemiyorsanız, bu feng shui uygulaması sizin için. Evinizin giriş yolunundaki dağınıklığı giderin. Güne sağ ayağınızı atarak başlayın.


Papatya çayı

Sadece lezzetli ve rahatlatıcı papatya çayı içmek değil , aynı zamanda bazı insanlar da size refah ve iyi şans getireceğine inanıyor.


Ayna Yerleşimi

Feng shui’de aynalar pozitif enerjiyi çekmek için kullanılır. Bahçenizden veya dışarıdan güzel bir manzara yansıttığı bir yere yerleştirdiğinizde, bunun evinizi pozitifliği ile doldurması gerekir.


Beyaz Dizi Işıklar

Beyaz dize ışıkları, giriş yolunuzda veya sundurmalarınızda asılıyken, evinize fırsat katacak ve iyi bir servet kazanmanızı sağlayacak.

0 yorum:

Popular Posts