12 Ocak 2012 Perşembe

Karşı Konulmaz Bir Erkek Olmanın Kuralları (II)




Vazgeçilmez olmayı her erkek ister. Peki kadın biraz cilvelenince, gardını düşürmeyecek kadar güçlü kaç erkek var? Bu yazıda vazgeçilmez olmayı öğreneceksiniz. Buyrun ikinci bölüme...

5. Ona çılgın deneyimler yaşatınÖzel, başka erkeğin yapamayacağı çılgınca şeyler yapmak... Sabaha karşı beşte kalkıp kadını kahvaltıya götürmek, sesi sonuna kadar açıp 200 kilometreyle giderken avaz avaz şarkı söylemek... Sizi diğer erkeklerden ayıran yüzlerce aykırı ve doğaçlama fonksiyon. Hayatı yaşanır kılan hareketlere yakın durun, yarattığınız her şey mutluluk verici olsun, sıkıntıları aşar, durgunluğu hareketlendirir, acıyı çekilebilir kılsın. İnsanın önbenliğinin, hayatın rutinlerine nasıl da başkaldırdığının kanıtı olun. 


6. Onun tacizlerine her seferinde karşılık vermeyinHazır ve nazır bekleyen penis durumuna düşmeyin. Sizinle her birlikte olmak istediğinde yelkenlerinizi suya indirmeyin. Köşeye sıkıştığınız, klasik davrandığınız anlar size ait olmasın; mecburiyetleriniz olarak kalsınlar. "Cinsellik" gibi, "seks" gibi bir silahla, basit bir şekilde öldürülmeyin.
7. Arkadaşlarına karşı sempatik olunHer kadın, kankasından teyid almayı ister. Sorar, merak eder. "Kadınlar kedi gibidir" derler ya, kediler nankördür, tırmalar, sıcak ama kafalarına göre bir yuva ararlar; kadınlar gerçekten öyledir. Ancak kadınlar kedilerin bilinmeyen bir yönünü daha taşır.
Bilir misiniz nedir o; "kediyi merak öldürür". Meraklandıkları zaman cevaplarını gani gani almalarını sağlayın. Sizin hakkınızda en güvendiği insandan onay almak, "harika biri" cümlesini duymak ister. Böylece size yenilmemiş hisseder; mağlup olmayıp bir kale kazanmış, bir toprağı ele geçirmiştir. Öyle sanır, sansın zaten ve toprağı korumak için elinden geleni yapsın.
8. Beraberken asla sarhoş olmayın
Kadınlar bir erkeği kesinlikle taşımak istemez. Saçma sapan espriler yapan, cümle kurarken ağzı burnu esneyen, ağırlaşan, söyleneni anlamayan bir erkek ne kadar ideal olabilir?
Bu şekilde vazgeçilmez bir erkek olunabilir mi? Bu sizin arada bir bile olsa güçsüzleşebildiğinizin, hakimiyeti kaybettiğinizin kanıtı değil mi? Üstelik aldığınız hasarı içki gibi aşırı deşifre bir şeyden alıyorsunuz. Aptalca değil mi? Fazla kolay gelmiyor mu?
9. Olduğu gibi sevdiğinizi gösterin Kadınlar kendilerini oldukları gibi seven erkekleri sever. Baskılardan arınmış bir ilişki yaşamak tabii ki kadının tercihidir. Giyimine, düşüncelerine, yürüyüşüne, sigarasına, içkisine sürekli karışan, keyif aldığı her türlü sıradışılığını eleştiren bir erkek, kesinlikle favori bir erkek olamaz. Değiştirmeye çalışsanız bile hissettirmeyin.
10. Kararlarınıza onu da ortak edin 
Ortak alınan kararlar bağlayıcıdır, çiğnemek zordur, çiğnenirse suçluluk hissedilir. Ondan sonra istediğiniz gibi hak arama, eleştirme şansınız vardır. Çünkü anlaşmayı bozan odur ve bundan ötürü zaten karşınızda utanacaktır. Bu da yenilginin dozunu artırır, kadının mahcubiyeti artar, dolayısıyla sizin de gücünüz artar.
Ayrıca kararlarınıza onu da ortak etmenizin büyük bir faydası daha var; kadın kendisini ilişkisine hakim hisseder. Her adımını bildiği, sonrasını kendi çizdiği bir hayat vardır önünde ve güvenlidir, istediği gibidir her şey, dolayısıyla mutludur. Ve bunu yaşamasına neden olan erkek sizsinizdir.


Yazının I. Bölümü İçin Tıklayın

1 yorum:

Adnan dedi ki...

Kadınları bir anlayamadım gitti :) Gerçekten kadınlar çok karmaşık ve nazlılar :D

Popular Posts