11 Ocak 2012 Çarşamba

Hollywood tarzı aşklar


Hollywood her zaman kazandığına göre,filmlerinden yola çıkarak biz de gerçek aşkı bulabilir miyiz?

Filmlerdeki kadar romantik şeylerin neden sizin başınıza hiç gelmediğini düşündüğünüz oluyor mu? Hiç beklenmedik bir anda ve yerde karşınıza hayatınızın erkeği neden çıkmıyor ve siz ikna olana kadar romantik denilebilecek her türlü girişimde bulunmuyor?

Hollywood her zaman kazandığına göre, filmlerini aşk rehberi olarak alabilir miyiz? Aşkı bulmak için en popüler Hollywood stillerine bir göz atalım:
While You Were Sleeping
Hızla gelen bir trenin çarpacağı son anda bir adam kurtarın. Ailesi için, zaman kaybetmeden, önemli bir insan olacağınız gibi eğer hafızasını kaybederse, hey, yeni bir nişanlınız oldu! Ve eğer sonunda hiç de sandığınız gibi biri çıkmazsa, bir de kardeşini denemek isteyebilirsiniz.
Clueless
Üvey kardeşler ise çantada keklik. Hayallerinizdeki erkek yan odada kalıyor olabilir. Ayrıca bir sürü ortak noktanız olacak, ebeveynleriniz gibi. Üstelik aynı kandan olmadığınız sürece, ensest sayılmaz.
Titanic
Gemide işçi sınıfından hoş görünümlü biri ve sizin yanınızda da aslında hiç de hoşlanmadığınız nişanlınız bulunduğuna emin olun. Tabi bu arada bir buzdağına çarpmak için sadece dua etmeniz yetmeyecek, seyahat güzergahınızı da ona göre seçmeniz gerekecektir. Ve böylece hayatınınızın aşkına ‘merhaba’ ya da ‘güle güle’ diyebilirsiniz.
Serendipity
Kadere inanın. Özellikle de isminizi bir kitabın ilk sayfasına yazıp, New York’taki milyonlarca kitap standından birisine satarsanız ve tabi o da sakız almak için kullandığı paraya telefon numarasını yazarsa ve siz yine de beraber olabilirseniz, gerçekten bu aşk kaderiniz olmalı! Çünkü diğer türlü sadece şans olur ve şans, aşkı bulmak için çok sıkıcı bir yol…
Blue Lagoon
Terk edilmiş bir ada bulun, karaya oturun ve aşık olun. Tabi en önemli şart sadece iki kişinin kurtulmuş olması ve mümkünse karşı cinsten iki kişi. Hatta kan bağınız bile olsa kimin umurunda bir adadasınız ve o da gayet seksi!
There’s Something about Mary
Sinsiliğe teşvik edin. Kimileri buna cinayet denebilir ama biz aşk diyoruz. Ve her kadın biraz ilgi ister, değil mi?
Scream
Trajedi gayet uyarıcı olabilir. Ölümden romantik daha ne var? Bazı insanlar aşkı düğünlerde, bazıları sokakta, bazıları arkadaş toplantılarında yakalar ama eğer bir polis ya da gazeteci iseniz sizin için bir cinayet mahallinden daha uygun yer yok.
Speed
Yüksek baskı içeren durumlar romantizmi körükler. Sizi bir terör eyleminden kurtarmaya çalışıyor olsa bile bu bir kaç dakikasını da romantizme ayıramayacağını göstermez. Eğer başarılı olursa ve tehlikeden mümkün olduğunca uzaklaşabilirseniz, oradan direk aşk diyarına yola çıkabilirsiniz. Üstelik ne kadar hızlı yol aldığınız yanınızdaki şoförle çok da problem olmayacaktır.
Borat
Hedeflerinizi küçültün. Pamela Anderson mayosu içinde muhteşem görünüyor olabilir ama bir poster temel ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetmeyecektir. Elinizdeki ile yetinmeyi bilmelisiniz, bilin.
Never Been Kissed
Liseye geri dönün, popüler oğlanlardan birini kapamayabilirsiniz ama kimin umurunda? Yaşlıca bir adam bulursunuz belki, her erkeğin hayali kendinden genç kadınlarla birlikte olmak değil mi ki zaten?


0 yorum:

Popular Posts