19 Ekim 2011 Çarşamba

Afrodizyak Gıdalar Nelerdir?


Acı Biber:
Acı biberde bulunan bir kimyasal, kanın pompalanmasına sağlayarak kan dolaşımını artırır. Kan dolaşımının artması sinir uçlarının ve haz alma duyularının uyarılmasını sağlar.
Kuşkonmaz ve Avokado:
Bu yeşil E vitamini vücudunuzun kan dolaşımını testosteron, östrojen ve progesteron gibi hormonları üretilmesini sağlıyor. Klitoral şişme ve vajinal lubrikasyon gibi cinsel hissleri uyarıyor.
Muz:
Muzun içinde bulunan potasyum kas gücünü artırır ve orgazm sırasında kasılmayı önler.
Çikolata:
Kakaonun içinde bulunan kimyasal feniletilamin, seks yapmak için hormonları salgılıyor. Çiftlerde heyecan ve haz duygularını uyarıyor.
İstiridye:
Biliyoruz ki afrodizyak gıda  olarak İstiridye çok klişe geliyor ama onlar gerçekten uyarıcı. Bu kabuklu deniz ürünleri, çinko ve mineral zengini oldukları için cinsel dürtüleri daha çok uyarıyor ve testosteron üretimini sağlıyor.
Nar:
Damarların açılmasını sağlayarak kan dolaşımını hızlandırır. Antioksidanlar sayesinde vücudun kendini güçlü hissetmesni sağlar.Ayrıca, genital duyarlılığı artırır.
Kırmızı şarap:
Kırmızı şarap masajdan daha çok rahatlatıcıdır. Bunun yanı sıra kan akışının hızlanmasını sağlayarak ilişki öncesi insanı rahatlatır.
Somon ve ceviz:
İçerisinde Omega-3 yağ asitlerini barındırdığı için somon ve ceviz, seks hormonlarını artırarak seks isteğini çoğaltır.
Vanilya:
Parfümlerin vanilya kokulu olması tesadüf değil! Vanilyanın kokusu sinirleri uyarır, hazzı arttırır ve cinsel duyumları hızlandırır.
Karpuz:
Karpuzun içindeki su, vücudun nitrik oksit miktarını artırır. Bu sayede damarların açılmasını ve kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Daha kısa sürede haz duyguları ve cinsel dürtüleri çabuk hissedersiniz.


0 yorum:

Popular Posts