29 Eylül 2011 Perşembe

Yaş Gruplarına göre Türk Erkeğinin Kadından Beklentileri


Çıplak gerçek biraz tatsızdır ama mademki ömürleri koyuyoruz masaya realist olmakta sayısız fayda var. Öncelikle artık insanlar eskisi kadar erken evlenmiyorlar ve birbirlerine de bizden önceki kuşaklar kadar katlanmıyorlar. Yani ilişkinin sırtına bindiğinizde sonsuza uzanan bir menzile gitmiyoruz artık. Kadın erkek herkesin hayatında birden fazla isim, yüz, vücut, ten oluyor . İşbu yazı Türk erkeğinin bilinçaltındaki beklenti listesi ile ilgilidir;

16 - 30 yaş arası :

Hatun kişinin, delikanlının arkadaşları tarafından ağır abla, kafa kız olarak algılanması beklenir.

Bakımlı hatta mümkünse “tikky” olmalıdır kız. Delikanlı istediği kadar ideoloji ile donansın, istediği kadar rocker olsun fönlü saç, eye liner, punk scalasında ojeli tırnaklara baygınlık geçirecektir.

Türk genci sevişmek ister, kızdan da arzulu bir eşlik bekler ancak hanım kızımız delikanlıdan daha görmüş geçirmiş olmamalıdır. Dehşete kapılan immature bünye duyduğu korku ve aşağılık kompleksini "bu kaşar aaabii yeaaa" diyerek dışa vuracak, kızı kankalara teşhir edecektir.

Kızımız delikanlının ailesine olduğunca zıt bir sosyal katmandan, hatta mümkünse başka mezhep ve/veya dinden olmalıdır. Genç Oedipus'un babasıyla tamamlayamadığı hesapları vardır hala ...

Kız hem burjuva takılmalı hem de söğüşçüye, dürümcüye, ucuz birahanelere gitmeye ses çıkarmamalıdır. Bir nevi beşibiryerde olmalıdır.

30 - 45 yaş arası :

Artık evlenme ve üreme çağında olduğuna kanaat getiren oğlumuz kızdan anne rolü kesmesini bekler. Hanım hanımcık, ütü çamaşır bilir, delikanlının arkasını toplar roldeki kızlar prim yapar ...

Hanım kızımızın bütün bu anneliğine rağmen arada bebek gibi konuşup, çaresiz küçük kız triplerine girmesi de gereklidir. "twist to open" bira kapağını açamamak ya da telefonun mesaj zımbırtısının ayarlarını yapamamak gibi salakça ve er kişinin de yapamayıp rezil olmayacağı şeyler olmalıdır bunlar. Çoğu hanım kızımız bile bile bu aptal salak rollere girerler.

Türk genci sevişmek ister, bu yaşlarda yataktaki performansın uygun bir dille övülmesi şarttır. Ancak kızımız bunu bakire ağzıyla yapmalıdır; "şimdiye kadarkilerin en iyisi sendin" yerine "kaç kere geldiğimi sayamadım müthişsin ya da “ bütün kızlarla böylemiydi" benzeri tuzak ve mevzi kazandırıcı övgüler sarfetmelidir hanım kızımız.

Bu dönemde erkeğin hayatına giren kızımızın iyi bir tahsili, işi ve aileden mülkü olmalıdır. Oğlanın hayatındaki tek kadın olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek "anne" nin gözüne ancak o şekilde girilebilinir ve onay alınabilir. Oğlan ne kadar esip kükrese de annesi kızı beğenmediyse eninde sonunda "anne" kazanacaktır. Türk erkeği feodaldir.

Kızımız İdareli Emine Beder gibi bir ev kadını ve aşçı, Paris Hilton gibi bir süs bebeği ve Aliye Rona gibi namus timsali olmalıdır...

45 yaş ve üstü:

Son düzlükteki bu adam daha önce evlilik yapmadıysa artık bundan sonra onunla evlenecek kıza da pek hayrı olmaz. Müzmin bekarın cinsel ihtiyaçlarını da karşılayan bir hizmetçi kalıbı er kişinin beynindeki portredir.

Ailesi ile iyi geçinmesini beklemez artık erkek kızdan bu yaşlarda. Soğuk savaş içeren bir “pax romana” hayatın gerçeğidir. Bayram ziyafeti , yılbaşında bir merhaba yetecektir. Kız çocuğu kendi ailesini zaman ve yük olarak ilişkiye çok fazla bindirmemelidir.

Kızımız artık bu yaş grubundaki erkeğe rahat olabilir. orta yaş - son düzlük arasındaki mesafeyi koşmaya başlamış erkek bu saatten sonra zevkleri ve değişikliği komplekslere tercih edecektir. Kızımızın dikkat edeceği en önemli nokta erkeğe yatakta kendisini kaplan gibi hissettirip, kendi yırtıcılığını da araya yedirmektir...

Erkek bu yaşta kadından gençlik ve tazelik dışında pek bir şey beklemez. cıvıl cıvıl ve seksi olması kızın başka eksikliklerini örtecektir.

Bu yaş grubundaki erkek, kızın bakımlı olmasına artık tamamen dikkat eder hale gelmiştir. Yıllar ve aradan geçen diğer kadınlar erkeğe pek çok detayın farkına varacak kadar bilgi yüklemiştir.

0 yorum:

Popular Posts